We moeten ons lekker warm aankleden deze winter, want het lijkt wel alsof het met de dag een stukje kouder wordt. Natuurlijk willen we er wel stijlvol bijlopen en niet een of andere ingepakte eskimo lijken. Daarom hebben wij van FEM FEM de laatste trends wat betreft truien gevonden en de leukste speciaal voor jou geselecteerd.

Coltrui

De coltrui slaat eigenlijk twintig vliegen in één klap. Het is warm, comfortabel, modieus, en ga zo maar door. Kies jouw favoriete kleur of een van de trendkleuren van 2018.

coltrui fem fem
coltrui femfem
coltrui femfem winter

Statement mouwen

De trui met de statement mouwen is al een tijdje een trend, maar ook deze winter mag hij niet ontbreken in jouw kledingkast. Hoe gekke en groter, hoe beter.

long sleeve femf em
zara statement mouwen fem fem
statement mouwen

Alle kleuren van de regenboog

Hand in hand! Oog in oog! Alle kleuren van de regenboog. Laat je K3 jeugd lekker terugkomen met alle kleuren van de regenboog op je trui, want het is een serieuze trend deze winter.

regenboog trui femfem
kleuren vd regenboog fem fem
regenboog truien femfem

Strepen (zonder alle kleuren van de regenboog)

Van streepjes kunnen we niet genoeg krijgen, strepen op onze truien, broeken, schoenen, noem het maar op! Ook deze winter mag je jouw garderobe volhangen met streepjes, we love it!

Trui met strepen femfem
streepjes trui femfem
trui met strepen fem fem

Off shoulder trui

Een tijdje terug was dit een heuse zomertrend: off shoulder tops. Nu mogen we deze heerlijke trend ook in de winter dragen en het hoeft niet eens koud te zijn. Zorg er gewoon voor dat de trui lekker warm is van zichzelf, daardoor maken die blote schouders niet zoveel uit.

offf shoulder trui fem fem
zwarte off shoulder trui fem fem
off shoulder femfem

Lees ook:

Sweater weather op een stijlvol niveau