Het zit Khloé Kardashian niet mee. Onlangs was er al enorme drama over een geplaatste foto bikinifoto op haar Instagram kanaal wat niet helemaal de bedoeling was, en nu schijnt haar liefde Tristan weer naast de pot gepiest te hebben. Twee jaar nadat hij vreemdging met Kylie Jenners ex-BFF Jordyn Woods, wordt Tristan opnieuw beschuldigd van vreemdgaan. Het model in kwestie heeft namelijk haar zegje gedaan.

Single?

Op 22 april verscheen Instagram-model Sydney Chase in de No Jumper Podcast. Daar had ze het over een kortstondige romance met Tristan Thompson, die eerder dit jaar zou hebben plaatsgevonden. “He told me he was not in a relationship anymore, so I said OK. We talked, we hung out multiple times, we went out together, everything.” Volgens haar heeft ze de relatie beëindigd toen ze erachter kwam dat Tristan Thompson niet single was.

Niet thuis gegeten

Khloé Kardashian en Tristan Thompson kregen in 2016 een relatie. Twee jaar later, werd hun dochtertje True geboren. Tijdens Khloés zwangerschap doken er voor het eerst geruchten op dat Tristan zou zijn vreemdgegaan. Die geruchten werden werkelijkheid, toen er verschillende video’s verschenen waarop te zien was dat de basketbalspeler met andere vrouwen zoende. Ruim een jaar later, in februari 2019, ging Tristan vreemd met Kylie Jenners beste vriendin Jordyn Woods. Ouch.. Remember that drama?

Vanuit Khloé of Tristan is er nog geen reactie gekomen, maar pijnlijk is het wel. Het gerucht komt van de 23-jarige Sydney Chase, een welbekend Instagram model. Ze heeft om dit moment een fanbase van 38k volgers en schijnt ook actief te zijn of OnlyFans. Hieronder wat fotootjes van de dame in kwestie.

De volgers van Khloé vinden haar onherkenbaar geworden, bekijk hier de beelden!