Tristan Thompson bevestigde via Instagram dat hij de vader is van de baby van Maralee Nichols, zijn personal trainer. Hierbij bood hij excuses aan aan zijn ex Khloé Kardashian, met wie hij samen was toen hij het kind verwekte.

Tristan Thompson bevestigt vaderschap

De 30-jarige NBA-ster Thompson schreef het volgende bericht op zijn Instagram: “Vandaag onthullen de resultaten van vaderschapstests dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols. “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit om onze zoon in der minne op te voeden.” Hierbij voegde hij nog het volgende toe: “Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik tijdens deze beproeving zowel privé als in het openbaar heb gekwetst of teleurgesteld.” Excuses aanvaard?! 

In een tweede Instagram story vertelt Thompson dat zijn affaire met Nichols, zijn toenmalige vriendin Khloé Kardashian erg veel pijn deed. De twee waren nog samen toen de baby werd verwekt.

Thompson gaat nog een stapje verder door te vertellen dat zijn daden niet matchen met wie hij is. Hij heeft enorm veel spijt van zijn actie en geeft aan van Khloé te houden, ondanks alles. Geloven wij dit?

Tristan Thompson en Maralee Nichols

Thompson’s bekentenis kwam naar buiten na een juridische strijd met Maralee Nichols, waarin ze aangaf dat Thompson weldegelijk de vader van haar kind was. Thompson bekende in eerste instantie dat hij seks met Nichols had gehad tijdens zijn 30e verjaardagsweekend, maar ontkende de vaderschap. Na de test kwam naar buiten dat Thompson de vader van het kind was. Nichols beweert dat zij en Thompson een affaire van 5 maanden hadden.

Lees ook: Khloé Kardashian onherkenbaar in fotoreeks op Instagram