Zo vervelend: je wil je favoriete saus gebruiken bij je eten, maar deze zit in een fles en hoewel er nog wat in zit wat genoeg is voor je avondeten, krijg je het er niet uit. Daar hebben we een geniale truc voor gevonden op TikTok die mega viral is gegaan. Wat je nodig hebt? Een fles saus die bijna op is…

truc-ketchup-fles-leeg-tiktok
Bron: Pexels

Saus is bijna op, en nu?

Je favoriete saus is bijna op, en nu? Er zit nog genoeg in het flesje wat gebruikt kan worden voor je maaltijd, maar hoe hard je ook je best doet, er komt amper wat uit. Zo vervelend, want hoewel het zonde is van de overige saus die er in zit, heeft ook niet iedereen een extra fles saus in de kast of koelkast staan. Je zal er dan ook voor zorgen dat het klein beetje saus er nog uitkomt, al betekent dat dat je de fles open moet snijden.

Gelukkig hoeft dat nu niet meer, op TikTok gaat er namelijk een filmpje viraal (die al 5 miljoen views heeft) waarbij een truc wordt gegeven hoe je dat laatste klein beetje ketchup, mayo of curry uit je fles haalt. Enne, het is ook nog eens een spotgoedkoop trucje, gezien je er geen rooie cent voor hoeft uit te geven.

Geniale truc

Landon Romano, een Amerikaanse influencer, liet op zijn Instagram Story zien hoe je het beste dat laatste klein beetje saus, uit het flesje haalt. Dit is niet alleen op Instagram viraal gegaan, maar ook op TikTok. Want hoewel de truc geniaal is, ziet het er super grappig en ook een beetje dommig uit, Yup, walk of shame.

Maar goed, wat is deze truc die nu over heel social media rondgaat én echt zo bijzonder is? Door cirkels te zwaaien met je flesje. We menen het, bekijk het zelf in de onderstaande TikTok. Gouden tip: kijk eerst goed of de dop van je flesje daadwerkelijk dichtzit, het is al erg genoeg wat je er voor moet doen, laat staan dat je daarna nog de hele ruimte moet soppen. Lol!

@landonromanoo

kitchen hack lol

♬ original sound – Landon Romano