Als er één trend is die wat ons betreft wel mag blijven, dan zijn het de airbrushed nails. Met deze techniek kun je eindeloos kleuren combineren – en blijkbaar is een bezoekje aan de nagelsalon hiervoor helemaal niet nodig.

nagels zelf doen tiktok trucje
Bron: @lolo.nailedit

Airbrushed nails

Nageltrends komen en gaan, maar soms is er één trend die voor lange tijd in ons hoofd blijft plakken. Op dit moment kunnen we niet stoppen met denken aan de zogenoemde airbrushed nails, een nageltrend waarbij twee verschillende kleuren nagellak in elkaar overlopen. Een soort ombre-effect, maar dan in een 2023 jasje.

Voor deze bijzondere nageltrend kun je een bezoekje aan de nagelsalon brengen, maar we kunnen begrijpen dat je niet altijd tijd (en geld) hebt om hier naartoe te gaan. Gelukkig vonden we op TikTok een handig trucje waarmee je deze nageltrend gewoon zelf na kunt maken.

Handig trucje

Bezoekjes aan een nagelsalon zijn voor veel TikTokkers al heel lang verleden tijd. Om je nagels te voorzien van een airbrushed effect heb je alleen maar twee verschillende kleuren nagellak en een sponsje nodig. Hoe het werkt? Lak je nagels in een feloranje kleur en laat dit vervolgens goed drogen. Teken op een sponsje een rechthoek in dezelfde kleur oranje en teken in het midden van deze omlijning een roze rondje. Kleur het roze rondje in én maak de witte ruimte eromheen oranje.

Zodra de nagellak op de spons zit, kan je ‘m voorzichtig op je nagel deppen. Herhaal dit bij iedere nagel en laat het geheel goed drogen. Zet de nailart vervolgens vast met een top coat en je bent ready to go. Is deze uitleg ietwat overweldigend? Dan raden we je aan om onderstaande video te bekijken.

@lightslacquer how to create a summer aura manicure🧡products used: Hide the Rum! and Coralcabana 💅#nails #nailpolish #nailinspo #nailsoftiktok #nailart #nailtutorial #diynails #diymanicure #nailsathome #diynailsathome #easynails #easynailsathome #almondnails #nailhack #auranails #ombrenails #summernails ♬ Too many nights by metro boom in – ☆

Inspo in overvloed

Behalve het oranje met roze voorbeeld, zijn er natuurlijk nog tig varianten die je hiermee kan uitwerken. Ook kun je nog afwisselen met de kleuren, zo kan je ook het roze aan de buitenkant plaatsen, zodat er juist in het midden een oranje airbrushed-effect ontstaat. Om je alvast warm te maken met wat heerlijke designs, zetten wij onze favorieten voor je op een rij. Komen ze:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 하루 (@kikinail_haru)