In de meeste woonkamers prijkt een televisie waar we onze favoriete Netflix series en films op bingewatchen. We zappen, streamen, surfen en kijken naar onze quilty pleasure TV programma’s. Filmavondje gepland? De TV is onze welkome entertainer. Maar wanneer hij uitstaat, valt het grote zwarte beeldscherm meer op dan we willen. Tot nu, want naar deze TV wil je blijven kijken. Ja, zelfs wanneer hij uitstaat…

@sekelskiftsdagboken
@sekelskiftsdagboken

Eerlijk is eerlijk. Onze geliefde televisie heeft sinds de introductie van de smartphone, tablets, e-readers en laptops heel wat concurrentie gekregen. Het is ook niet meer het enige scherm waarop we een serietje kunnen kijken. Toch, als we heel eerlijk zijn, beleven we de optimale kijkervaring wél vanaf het televisiescherm. Maar wanneer hij uitstaat, moet hij niet teveel aandacht trekken en het liefst matchen met ons interieur.

Kunst of televisie? Beide graag!

Samsung begreep dit als geen ander en bedacht de perfecte oplossing. Een TV, die tegelijkertijd een kunstwerk aan de wand is wanneer hij op stand-by staat. Met de introductie van Samsung’s The Frame is je televisie voortaan niet meer van kunst te onderscheiden. TV when it’s on. ART when it’s off. Willen we!

Moderne kustgalerij

Geen storende snoertjes of een flinke gap tussen de TV en de muur. The Frame hangt keurig strak aan de wand en gaat nooit vervelen, want in de speciale Kunst-app selecteer je nieuwe en bekende kunstwerken. Geen kunst? Dan toon je jouw favoriete persoonlijke foto’s door ze eenvoudig te uploaden naar de TV met je smartphone of USB-stick. In 2020 heeft Samsung een nieuwe inch-maat toegevoegd, de 32 inch. Deze TV kun je ook verticaal plaatsen, en dus ook een portret kunstwerk zoals de Mona Lisa. Tot slot krijg je bij aankoop van The Frame altijd een lijst naar keuze erbij, zodat deze altijd past jouw smaak en interieur.

Aanwinst voor de woonkamer

Als TV een aanwinst voor de woonkamer en als kunstwerk verandert hij in een persoonlijke galerie. Maar lever je dan niet in op functionaliteit? Gelukkig niet. De nieuwe The Frame TV’s hebben 4K QLED beeldkwaliteit. Daarnaast kun je The Frame gemakkelijk bedienen met de One Remote Control of de SmartThings-app. Met Tap View schakel je het beeldscherm van je telefoon of laptop makkelijk over naar je televisie, zodat je het normaal zo kleine beeldschermpje in vol ornaat kunt bekijken. Handig!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Hanne (@maison.55) op

Een blijvertje? Echt wel!

Zelf ben ik fan, vanwege het mooie design en scherpe beeld dankzij QLED TV. Heel lang gaf ik de voorkeur aan geen TV in huis, omdat ik een beeldscherm storend vond aan de wand, tussen mijn schilderijen. Tot nu. The Frame is een aanvulling voor mijn interieur, en geen opvulling. Ook ben ik blij met het overzichtelijke Smart Hub menu waarbij ik makkelijk kan zappen tussen verschillende streamingdiensten als Netflix, Apple TV, Disney Plus en Amazon Prime Video. Ook kan ik via deze weg makkelijk surfen naar mijn favoriete websites, of leuke nieuwe apps ontdekken. Eindoordeel: hij mag blijven – of eigenlijk – nooit meer weg.

En, wil jij The Frame ook onderdeel maken van je interieur?