Het eerste deel van de film 365 kan je vast niet ontgaan zijn. Dat de film erg spicy is, weet ondertussen iedereen wel… In deze film wordt de hoofdpersonage verliefd op haar ontvoerder. Voor de fans hebben we goed nieuws: er komt namelijk een deel twee van 365 Days!

Eerste deel van 365 Days

Het eerste deel van de erotische film is gebaseerd op het Poolse boek 365 Dni. Door het bizarre verhaal is de film hartstikke veel gekeken. Het Poolse verhaal gaat over de 29-jarige Laura Biel die haar verjaardag gaat vieren in Italië. Daar wordt zij ontvoerd door Don Massimo, wie een maffia-baas is. Het verhaal krijgt een hele aparte wending wanneer Laura verliefd wordt op haar ontvoerder. What?! Het eerste deel is geëindigd met een goede cliffhanger, dus wij kunnen niet wachten op het tweede deel.

Tweede deel van 365 Days

Na zo’n cliffhanger moest er ook wel een tweede deel komen, right? Gelukkig werd er vorig jaar in mei al bekend gemaakt dat er nog een tweede deel aan gaat komen. Er zou zelfs als een derde deel opgenomen worden gelijk. Naar verwachting zouden beide delen verwacht worden in 2022. Nu heeft Netflix bekend gemaakt dat het tweede deel in juni al op Netflix komt te staan. We can’t wait! Jij wel?

tweede seizoen van 365 Days
Facebook: Netflix Daily Updates

Wat is al bekend?

Over het tweede deel is het een en ander al bekend! Zo keren Massimo en Laura terug zodat ze hun relatie samen kunnen gaan ontdekken. Dit gaat natuurlijk niet helemaal makkelijk, maar dat zul je zien in de nieuwe deel van de film 365 Days. Gelukkig kunnen we dit jaar genieten van niet één, maar twee nieuwe delen!

Kan jij al wachten op het tweede deel van 365 Days?

Lees ook: Deze films en series wil je zien als je fifty shades fan bent