Het is meer dan duidelijk: we gaan zware maanden hebben, als we kijken naar de weersverwachting. Het is nu inmiddels alweer november, maar de kou valt nu alweer vies tegen. Gelukkig zijn UGGs anno 2023 nog steeds hip, zodat we in ieder geval geen last zullen hebben van koude voeten. Maarre, het regent continu. Gelukkig hebben we een trucje voor 3 euro gevonden zodat je UGGs levend en mooi blijven, zelfs met de allerergste regenbuien.

UGG Kruidvat spray UGGs waterafstotend
Bron: Instagram

UGGs

Je kunt er bijna niet omheen: UGGs zijn weer retepopulair en bijna elke vrouw bezit een paar. Elke keer weer, lanceert UGG nieuwe modellen, die binnen no-time uitverkocht raken. Tijd om te balen dat je geen exemplaar hebt weten te bemachtigen heb je eigenlijk niet, want voordat je het weet is er alweer een nieuwe it-schoen gelanceerd. Maar ook de classics, blijven enorm geliefd.

UGG-schoeisel staat bekend om de zachte materialen en het fijne draagcomfort. Het zit heerlijk warm aan de voetjes, maar hoewel UGGs warm en comfortabel zijn, zijn ze niet ontworpen voor extreem natte omstandigheden. Voor het grootste gedeelte zijn UGG-schoenen van suède en schapenwol gemaakt: materialen die gevoelig zijn voor water. Worden je UGGs te nat, dan kunnen deze beschadigd raken en hun vorm verliezen. Daarom wordt het flink afgeraden om met je fancy pantoffels door regenbuien te lopen.

Nu zijn er een heleboel waterafstotende sprays te koop voor je UGGs. Geweldig, denk je dan. Maar niets is minder waar. Op TikTok zal je een heleboel voorbij hebben zien komen, maar de meeste bevatten hele slechte stoffen waar je UGGs op lange termijn van kapot gaan. Enne, daarnaast vragen ze er ook een serieus bedrag voor. Zo’n bus koop je dan sporadisch voor 20 euro, maar dat is nu niet meer nodig. Wij hebben namelijk een koopje gevonden (voor maar 3 euro) die jouw UGGs waterproof maken. Goedkoper en ook nog eens beter!

Kruidvat waterproof spray

De waterproof spray van Kruidvat is ideaal om je UGGs waterafstotend te maken. Meerdere hebben dit al getest en is nu superpopulair door zijn makkelijke en goedkope werking. Enne, veel mensen gebruiken het ook voor andere items! Zo klinkt er in de reacties van de onderstaande TikTok het volgende: “Ik heb deze ook gekocht, heb geen UGGs. Het werkt echt geweldig, zelfs voor jassen.” Iemand anders reageert grappend: “Als ik dit op mijn haar doe, blijft het dan stijl als het regent?” Lol! Dat zouden we dan ook weer niet proberen.

@charlottedb__

en dat voor maar €3,-🤯 #ugg #uggseason #kruidvat #kruidvatwatersproofspray #waterproof #waterdicht

♬ MONACO – Bad Bunny