Attentie! Wij zijn bij FEM FEM echt meer dan fan van de getalenteerde zangeres Dua Lipa. We komen steeds meer over de Albanese zangeres te weten en dus ook dat ze een wel hele knappe papa heeft. Daar heeft ze duidelijk de looks van gekregen! It’s true. Dukagjin Lipa is de vader van Dua en staat bekend om zijn knappe uiterlijk.

Dukagjin Lipa

De vader van zangeres Dua Lipa heet dus Dukagjin Lipa en is afkomstig uit Albanië en Kosovo. De nu 52-jarige Lipa woonde eerst een tijdje met zijn gezin in London, maar besloot toen Dua 11 was weer terug te keren naar Kosovo. Leuk om te weten: Dukagjin was daar onderdeel van de band Oda, en een échte rockster in zijn eigen land. Ook organiseert hij ieder jaar een muziekfestival genaamd ‘Sunny Hill Festival’. Bekijk hieronder een video van de zangkunsten van de vader van Dua Lipa.

De vrouw van Dukagjin (de moeder van Dua Lipa)

Benieuwd naar je grote concurrent en tevens mama van Dua Lipa? Dat is Anes Lipa, zij zijn al sinds 1995 getrouwd. Anes werkt in de toerisme branche en heeft naast Dua nog twee andere kids genaamd Rina Lipa en Gjin Lipa. En ja, hoe kan het ook niet anders, samen vormen zij een behoorlijk knap gezinnetje.


Lees ook: Hollandse glorie: 10 knappe Nederlandse papa’s