Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, maar toch zijn we soms best wel blij dat we op dezelfde planeet leven. Vooral als een man vader wordt, lijkt hij in een keer 10 keer knapper. Zo ook deze 10 papa’s die, met het vader worden, menig vrouwen hart nog sneller doen kloppen.

#10 Sunnery James

Sunnery James is een bekende dj en heeft een relatie met top model Doutzen Kroes. Het liefdeskoppel heeft samen twee te snoezige kinderen, dochtertje Mylenna Mae Gorré en zoontje Phyllon Joy Gorré. Doutzen en haar 2 kids mogen trots zijn op zo’n succesvolle, maar vooral ook goed uitziende vader!

#9 Rico Verhoeven

Rico Verhoeven, wie kent hem nou niet? Deze knappe bokser is de laatste tijd negatief in het nieuws, door zijn break-up met ex vrouw Jacky. Maar Rico is met zijn dochters een echte softie. Zo kreeg hij een rolletje als de stier in de animatie film Ferdinand. Ook plaatst hij regelmatig kiekjes en te leuke filmpjes van zijn drie koters waarin hij laat zien dat hij een echte cool daddy is.

#8 Lars Veldwijk

Lars Veldwijk is de eerste voetballer in onze top 10 en dat heeft hij zeker verdiend! Samen met zijn ex-vriendin en bekende influencer Monica Geuze kreeg hij een dochtertje genaamd: Zara-Lizzy. Uit een eerdere relatie heeft hij ook al een zoontje namelijk de 5-jarige Mason.

#7 Jan Versteegh

Jan Versteegh heeft het allemaal: de looks, leuke humor en scherpe opmerkingen. Maar ook voor het vaderschap lijkt hij in de wieg te zijn gelegd. Deze knappe presentator is namelijk vader van dochtertjes Lulu, Keesje en Bella. Drie dochters in huis, succes Jan!

#6 Evgeniy Levchenko

Nog een sportman in dit lijstje. Naast een potje goed voetballen gaat het vader zijn deze Evgeniy ook aardig goed af. Samen met zijn liefje Victoria Koblenko hebben ze een zoontje Kiy. Te cute! 

#5 Nick Schilder

Ook Nick mag niet ontbreken in dit lijstje. De bekende Volendamse zanger kreeg samen met zijn vrouw Kirsten drie te schattige koters en daar zijn de twee maar al te trots op!

#4 Gregory van der Wiel

Ja we kunnen geen genoeg krijgen van voetballers! Want ook Greg is papa van twee te lieve dochtertjes. Samen met zijn vrouw en model Rose betram kregen ze twee schattige koters en dat delen de kersverse ouders maar al te graag op Instagram. Ahw! 

#3 Wouter Peelen

Okay ladies, hold your horses for this one. Er lopen aardig wat knappe mannen rond in Nederland, maar een van de knapste is toch wel model én papa Wouter Peelen (33)Hi, nice to meet you..

#2 Arie Boomsma

Er is geen top tien waar Arie niet in voor komt. Onze knappe Arie Boomsma heeft samen met zijn vrouw Romy drie kids. Zoontje Mozes en dochtertjes Bobby en Juniper. De twee hebben een prachtige boerderij aan de rand van Amsterdam gekocht en leven daar nu een heerlijk rustig bestaan.

#1 Jim Bakkum

Jim Bakkum is toch wel onze nummer 1. Deze knappe papa staat bekend om zijn heerlijke looks en lieve persoonlijkheid. En dat blijkt want samen met zijn vrouw Bettina heeft hij drie koters: Molly, Lux en Posy. Jim is al jaren gelukkig met zijn vrouw Bettina en lijkt de ideale vader te zijn. Schattig!

Lees ook: Het hoge woord is eruit: Dave Roelvink wordt vader