Zo’n 80 kilometer van de kust van Hawaii ligt het prachtige eiland Bimini. Dit is één van de prachtige eilanden dat deel uitmaakt van de Bahama’s. En met de prachtige accommodaties, heerlijke cocktails en blauwe wateren is dit dé plek waar jij komende zomer naartoe wil met je besties!

Bimini vakantie
Bron: Pinterest

Bimini

Bimini is één van de eilanden dat deel uitmaakt van de Bahama eilandengroep. Het is een klein eiland van slechts 23 vierkante kilometer. Maar de grootte zegt niks over de beauty van dit eiland! Het is dan ook dé perfecte bestemming voor allerlei verschillende trips. Een onwijs gezellige vakantie met je besties? Dit is dé perfecte bestemming. Lekker genieten en ontspannen met je moeder? Look no further. Een tijdje weg met je lover? Wij kunnen ons geen betere plek bedenken!

De tekst gaat verder onder de afbeelding

De vibe van het eiland

Het eiland is verdeeld in twee delen: Noord- en Zuid-Bimini. Ben je op zoek naar een luxe vakantie in een prachtig resort waar je gave herinneringen kan maken? Dan kun je het beste in Alice Town verblijven. Dit is de hoofdstad dat in Noord-Bimini ligt. Eén van de leukste dingen aan het eiland dat je het ene moment kan relaxen en een enorm ontspannende vakantie kan vieren, terwijl je ’s avonds met een drankje in je hand de nacht wegdanst. Heerlijk!

Lees ook: Varen op deze watervilla bij Bora Bora is dé droomvakantie voor jou en je vriendinnen

Horeca en natuur

Nog een reden waarom je deze zomer nog naar Bimini wil vliegen, zijn de accommodaties. Prachtige resorts zijn er genoeg. Daarnaast zijn er meer dan genoeg lokale restaurantjes en barretjes waar je kan genieten van het lekkerste eten onder genot van heerlijk verfrissende cocktails. Om over de natuur nog maar niet te beginnen. Prachtige stranden met helderblauw zeewater vind je er genoeg. Daarnaast is het eiland enorm rijk aan cultuur en geschiedenis. Staat het al bovenaan je travel bucketlist?