Wil jij jezelf of je lover verwennen met een weekendje weg? Hoe kan dat nou beter dan in een vakantiehuisje met jacuzzi, en daar hoef je helemaal niet ver voor te reizen! Wij zochten het voor je uit. Dit zijn de mooiste vakantiehuisjes in Nederland mét jacuzzi.

vakantiehuisjes met jacuzzi

Mooiste vakantiehuisjes met jacuzzi

Eens in de zoveel tijd is het leuk om er tussenuit te gaan. Even helemaal tot rust komen in de natuur en genieten van je gezelschap. Dit zijn volgens NSMBL de 6 leukste vakantiehuisjes in Nederland met jacuzzi.

1. Rha, Gelderland

Dit kleine huisje bevindt zich midden in de natuur. Héérlijk om tot rust te komen, en dan wel vanuit de hottub én sauna. Het huisje bevint zich in de Ijsselvallei, waar veel mogelijkheden zijn om te wandelen en te fietsen. Do I need to say more?

2. Buitenkaag, Noord-Holland

Kom heerlijk tot rust in dit appartement in Buitenkaag. Het appartement heeft niet alleen een jacuzzi, maar ook nog eens een zwembad in de tuin. De jacuzzi bevindt zich op het terras, en wordt alleen gebruikt door jou (en je lover).

3. Renswoude, Utrecht

Dit schattige chaletje ligt dichtbij de Veluwe gelegen en bevat een privé jacuzzi. Je kan dus heerlijk genieten van de natuur om je heen en ’s avonds heerlijk in de jacuzzi plonsen.

4. Otterlo, Gelderland

Romantisch weekendje weg met je lover? Dan zit je bij deze luxe studio goed! De studio bevat een jacuzzi in de slaapkamer en een mega grote inloopdouche. Dat belooft wat..

Studio

5. Hoenderloo, Gelderland

Wil je écht middenin de natuur zitten, dan is deze Awaji perfect voor jou! Ga helemaal back to basic in deze twee persoons tenten. Je kan er ook een jacuzzi bij huren, om heerlijk tot rust te komen. Ook deze tent bevindt zich dicht bij de Veluwe, genoeg natuurgebieden om te wandelen dus!

6. Otterlo, Gelderland

Ook dit kleine huisje bevindt zich weer in Gelderland. Het is een super knus en cute huisje, volledig ontworpen met warme elementen. Geniet van de omgeving én de warme hottub, het kan niet anders dan dat je he-le-maal tot rust komt hier.

Huisje

Lees ook: Dit zijn de leukste steden in Nederland voor een weekendje weg met je lover