Nog eventjes wachten en over precies een maand is het alweer de dag van de liefde: Valentijnsdag. Alhoewel het nieuwe jaar pas net begonnen is kunnen wij elke dag wel genieten van elkaar. Om alvast een beetje in de sfeer de komen voor het liefdesfestijn hebben we goed nieuws! Want deze m&m smaak maakt jouw Valentijnsdag with or without a lover helemaal compleet!

m&m

Dit wil je toch?

Wie een complete gek is van chocolade wil deze terugkerende smaak zeker niet missen: White Cheesecake Chocolate m&m’s. De snoepjes zijn er in roze, witte en lichtgele kleuren en ze zijn iets groter dan de normale standaard maten van m&m’s. Het klinkt als de perfecte Valentijnstraktatie. Wel een dingetje: de m&m’s zijn op dit moment alleen nog maar in Amerika bij Walmart te krijgen. Mocht je geluk hebben zijn er genoeg verkopers die de snoepjes aanbieden op Amazon, maar dan moet je wel heel even wachten wil je deze proberen!

Misschien kun je ook nog voorgaande Valentijns smaken van m&m herinneren? Zo is er al een keer White Strawberry Shortcake en Strawberry Milk Chocolate geweest. Elk jaar komt m&m met een nieuwe smaak speciaal voor de dag des liefdes.

We kunnen alleen maar hopen dat ze de komende maand ook in Nederland verkocht gaan worden. Lets pray for that!

Lees ook: het eten van chocolade helpt je om langer te leven