Het is binnenkort Valentijnsdag: dé dag om je geliefde eens flink in de watten te leggen. Maar wat koop je nou voor je vriend of man voor de day of love? Wij hebben de beste en meest originele cadeau’s voor je op een rijtje gezet.

Skincare

Een super origineel cadeau voor je partner is een skincare product. Waarschijnlijk wast jouw vent zijn gezicht nog net niet met Dreft en heeft hij jouw hulp hard nodig als het aankomt op huidverzorging.

gezichtsmasker mannen

Je wil bij je vriend niet aan te komen met roze tubes dagcrème met rozengeur. En dat hoeft ook niet; er is namelijk een merk dat producten exclusief voor mannen ontwikkelt. XY made is een skincare merk voor mannen en ze sluiten volledig aan bij de behoeften van jouw partner.

Ze hebben verschillende verzorgingsproducten in mooie verpakkingen en met stoere geuren en bieden deze aan in 4 verschillende skincare routines. Met een simpele vragenlijst kan jij ontdekken welke routine het beste aansluit bij de behoeften van jouw vriend. Kan ‘ie vast wel gebruiken, een beetje aandacht voor zijn huid.

Concert van zijn favo artiest

Hoe gaaf is het om je vriend te verrassen met tickets voor een concert van zijn favoriete artiest? Zo kunnen jullie samen op date én heeft hij een dag die hij nooit zal vergeten. In 2023 gaan meerdere internationale artiesten een tour maken door Europa. Onder andere The Weeknd komt in juni naar Nederland.

concert

Het is niet altijd makkelijk om de juiste tickets te krijgen voor een concert, en vaak zijn shows van grote artiesten al uitverkocht voordat je zelfs de ticketpagina hebt kunnen openen. Wij hebben een mega tip voor je: Via Tickets-Point kan je op aanvraag tickets kopen voor populaire events en concerten.

Je dient bij Tickets-Point een aanvraag in voor het event dat je wilt bezoeken en zij gaan voor je op zoek naar betrouwbare tickets. Draait je vriend non-stop het laatste album van The Weeknd? Check dan even de Instagram van Tickets-Point. Ze geven namelijk 2 concerttickets voor het concert van The Weeknd weg, en jullie kunnen ze winnen.

Parfum

Een classic die altijd slaagt: parfum. Iedere man houdt ervan om lekker te ruiken. Daarbij is parfum een luxe-product dat hij misschien niet zo snel voor zichzelf zou aanschaffen; perfect om cadeau te doen dus. Misschien heeft je partner een lievelingsgeurtje die aan vervanging toe is. Je kunt hem ook verrassen met een geurtje dat jij voor hem uitzoekt, how romantic!

Parfum mannen dior

Weet je niet zo goed welke geur je moet kiezen? Dan hebben we een tip voor je. Met deze parfum zit je altijd goed; het is namelijk het meest verkochte luchtje voor mannen van 2022.

Dior Sauvage is een frisse en krachtige geur die eigenlijk bij iedereen wel in de smaak valt. Je vriend is er ongetwijfeld enorm blij mee en jij kan weer lekker aan hem snuffelen. Win-win!

Spicy polaroids

Uhh wat? Hear me out. Een valentijnscadeau hoeft niet per se iets te zijn dat je koopt. Je kan natuurlijk ook iets maken! Een spelletje of een waardebon voor 100 kusjes is leuk, maar het kan wel wat spannender. Geef je vriend een geheim cadeau dat alleen hij mag zien: spicy foto’s van jezelf.

polaroids vrouw

Hoe dan? Om te beginnen heb je een polaroid camera nodig. Er is vast wel iemand in je omgeving van wie je er een kan lenen; zo hebben veel meiden de Instax Mini in huis. Vervolgens zorg je voor een vertrouwde en fijne setting om je mini shoot te houden. Denk hierbij aan een plek die je kent, zoals je eigen slaapkamer of woonkamer.

Trek iets aan waar je je mooi in voelt. Je kan de foto’s zelf maken in een spiegel of in selfie modus, maar je kan ook je beste vriendin vragen de foto’s voor je te maken. Ze helpt je vast graag met deze pikante verrassing.

Polaroids pizza vrouw zwarte top

Tip: je outfit hoeft niet per se verhullend te zijn om er uitdagend uit te zien. Een blote buik of een verleidende blik kan jouw liefje ook al enorm laten fantaseren over wat hij allemaal met je kan doen. Spannend!

Trimmer

Iedere man moet in meerdere of mindere mate zijn lichaamshaar trimmen. Waarom help je hem niet een handje? Een goede trimmer is een super origineel én tegelijkertijd praktisch cadeau. En hij verwacht dit vast niet te krijgen.

lichaamshaar philips oneblade trimmer

We hebben een product gevonden dat je mannelijke wederhelft niet alleen voor zijn lichaam kan gebruiken, maar ook voor zijn gezichtshaar. De Philips OneBlade is een allround scheerapparaat, trimmer én styler en kan door de verschillende opzetstukken worden gebruikt voor het temmen van zowel gezicht als lichaam. Geen kriebelige baardjes meer tijdens … you know what.

Diner date

Met je geliefde uit eten gaan tijdens Valentijnsdag is altijd een goed idee! Je kan hem als verrassing meenemen om samen te dineren. Om het extra romantisch te maken kan je samen naar het restaurant gaan waar jullie tijdens de prela-fase zijn geweest en hier aan dezelfde tafel als toen dineren… zwijmel!

diner date boyfriend hand

Wil je hem verwennen met een restaurant waarvan je zeker weet dat hij het leuk vindt, maar wil je dit niet direct vragen? Vraag dan: “Schat, (naam van beste vriendin) wil uit eten met haar vriend voor haar anniversary. Weet jij nog een romantisch restaurant?” Je begrijpt het al, daar moet je boeken. Work smarter, not harder honey.

Woon je in Amsterdam of wil je voor Valentijnsdag wel een uitje maken naar de hoofdstad? We hebben hier 3 romantische restaurants voor je op een rijtje gezet. Altijd goed.