Afgelopen maandag was er alweer een nieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle – en het was weer een feest. We zien de groep steeds kleiner worden, waardoor het seizoen ook langzamerhand aan een einde begint te komen. Maarre, krijgen we een tweede seizoen? Valerio heeft het antwoord per ongeluk al verklapt.

Echte Meisjes in de Jungle seizoen 2
Bron: Videoland

Echte Meisjes in de Jungle

Mocht je de meest recente aflevering van Echte Meisjes in de Jungle niet gezien hebben, scroll dan door naar het volgende kopje. In deze aflevering is er genoeg gebeurd, waar we ook heerlijk over kunnen napraten. De meisjes reden naar een ander stukje van Laos, we maakten kennis met het steenkolen Engels-accent van Michella Kox, zagen Fabiola als de Titanic zinken én dachten afscheid te nemen van Mies en Annebel.

Een aflevering vol met drama en leedvermaak. Maar we merkten nog iets op: want naast al dat geklaag en gekibbel, was er toch nog een lichtpuntje in de aflevering. Valerio onthulde namelijk iets, wat waarschijnlijk niet verklapt mocht worden…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Nieuw seizoen

Op het moment dat dames helemaal klaar zijn met de slakkenopdracht, maakt Valerio een grapje tegen de camera. Maar wij denken dat hier misschien wel een kern van waarheid in zit. Hij bedankt de kijkers namelijk voor het kijken en grapt dat het seizoen is afgelopen.

Maar dan! Valerio zegt in zijn grap: “Tot volgend jaar!” Betekent dit dat we volgend jaar een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle kunnen verwachten? Wij hopen daar natuurlijk op, en dan voornamelijk op een mannelijke editie. Enne, heb jij al gezien wie wij de perfecte jongens in de jungle zouden vinden?