Alle veggies opgelet! Houd je vast…. McDonald’s brengt de vegetarische variant van de McKroket, de Veggie McKroket, tijdelijk weer terug op het menu. Deze topper stond al twee keer eerder op het menu, en was een serieuze hit, dus nu hopen dat ze hem niet weer van het menu af halen.

bron: McDonalds.com
bron: McDonalds.com

Veggie McKroket

De Veggie McKroket is gemaakt van (overheerlijk) vegetarisch draadjesvlees op basis van eiwit met een inimini klein beetje peterselie. De burger wordt met dezelfde verrukkelijke saus geserveerd en ook zijn de knapperig korst en hetzelfde zachte broodje er weer bij net zoals de originele McKroket. Ondanks wat kleine verschillen, is die écht serieus net zo lekker als de originele McKroket.

De Veggie McKroket is de eerste vegetarische variant van een normale rundvleesburger bij de McDonald’s, maar zeker niet de eerste vegetarische snack. Vanaf 2019 heeft McDonald’s vijf vegetarische snacks geïntroduceerd, waaronder de Veggie McChicken die je altijd kan krijgen.

Tijdelijk

Helaas moeten we wel mededelen dat de Veggie McKroket er weer voor een onbepaalde tijd is. Dus heb jij onze Veggie Friend nou heel erg gemist, dan zou ik je zeker aanraden om zo snel mogelijk richting de Maccie te gaan. Want voordat je het weet is ‘ie alweer verdwenen. Toch willen we namens al onze Veggie Besties aan de McDonalds vragen of de Veggie McKorket alstublieft vast op het menu mag..

Andere Mac Veggies

Gelukkig heeft de McDonalds ook andere opties voor onze vegetariërs, mocht je de McKroket bijvoorbeeld niet lekker vinden of als hij toch weer van de kaart verdwijnt. Zo hebben ze momenteel bijvoorbeeld Cheese Snacks. Deze snacks lijken een beetje op mini kaassouflés en gaan per 4. Ook hebben ze de Veggie Spicy McChicken en de gewone Veggie McChicken. Deze zijn razend populair. De Spicy McChicken is laatst nieuw op het menu gekomen, helaas is deze variant maar tijdelijk verkrijgbaar. De Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard hebben ze ook in een veggie variant. Genoeg opties denk ik toch?

Lees ook: Oeh KFC komt met vegan fried chicken