Ed Westwick kennen we natuurlijk allemaal als de sociopatische maar enorm hete Chuck Bass in de Amerikaanse hitserie Gossip Girl. Ed is erg succesvol als acteur en verdient hier flink wat geld mee. Zelfs Chuck zou hier jaloers op zijn!

Ed Westwick

Ed Westwick is geboren op 27 juni 1987 en is een Engelse acteur en zanger die we natuurlijk allemaal kennen van zijn legendarische rol als Chuck Bass. Wist je dat zijn volledige naam in de serie eigenlijk Charles Bartholomew “Chuck” Bass is? Ed verscheen ook in verschillende films als: S. Darko (2009), J. Edgar (2011), Chalet Girl (2011) en Romeo and Juliet (2013).

Westwick is van Engelse afkomst (hi Brits accent) maar speciaal voor Gossip Girl heeft hij een Amerikaans accent aangeleerd. De acteur is ook regelmatig in de prijzen gevallen: zo werd hij benoemd tot een van de Meest Sexy Mannen in Leven door People. Hij won ook in zowel 2008 en 2009 de Teen Choice Awards voor Beste TV Schurk. Wij snappen wel waarom…

Het vermogen van Ed Westwick

Ed Westwick heeft natuurlijk wel een aardig zakcentje verdiend met zijn rol in Gossip Girl, maar eigenlijk was dit niet zijn best betaalde klus. Het meeste verdiende de acteur met zijn rol in de films J. Edgar, Children of Men en Son of Rambow.

Daarnaast harkt Westwick ook nog een aardig bedrag binnen met merkaanbevelingen van o.a. het sneakermerk K-Swiss en een lokaal kledingmerk Penshoppe. Ook met zijn rockband The Filthy Youth, met wie hij nog regelmatig optreedt tijdens concerten en events, verdient hij nog lekker wat bij. Het vermogen van Ed zou rond de 5 miljoen dollar liggen in September 2021. Hoeveel het vermogen van deze knappe acteur nu precies is? That a secret I’ll never tell.

You know you love me,

XOXO Gossip Girl. 

Lees ook: Aan de hand van deze hints hadden we kunnen weten wie Gossip Girl was