Britt Dekker is voor veel mensen een zonnestraaltje op de Nederlandse televisie. De Purmerendse blondine is sinds haar deelname aan het programma Take Me Out uitgegroeid tot een bekende presentatrice, actrice en mediapersoonlijkheid. Maar wat levert deze televisie carrière haar precies op?

Carrière

Mensen die Britt vanaf het begin van haar carrière hebben gevolgd, kennen haar natuurlijk als kandidate van het televisieprogramma Take Me Out, waarin ze een bijzondere indruk maakte. Even later won ze het programma Echte Meisjes in de Jungle en kreeg ze met Ymke Wieringa zelfs een eigen reality-show. Inmiddels is ze te zien in het programma Wie van de Drie en heeft ze zelfs een hoofdrol gescoord in de bioscoopfilm White Star. Geen slecht begin van een carrière toch?

Het inkomen van Britt Dekker

Er wordt geschat dat het salaris van Britt Dekker rond de €840.000 per jaar is. Er gaan veel verhalen rond over Britts salaris. Zo heeft Britt openhartig verteld dat ze in ruil voor een paar presentatieklussen haar huidige paard George van John de Mol heeft gekregen. Wat John de Mol hiervoor heeft neergelegd, wordt echter geheim gehouden. Wat we wel weten is dat Britt wel eens een gift aan een goed doel heeft gedaan, wat volgens haar een maandsalaris was. Het bedrag? €70.000 euro! Dit mooie bedrag werd gedoneerd aan een goed doel voor bedreigde koala’s. Ze is en blijft een grote dierenvriend!

Wat is Britts vermogen?

Aangezien Britt pas 28 jaar is, is haar vermogen moeilijk vast te stellen. Wel wordt het geschat op ongeveer €700.000. Dit bestaat onder andere uit een huis in Purmerend en een Ford Ka. Voor een jonge televisiester als Britt is dit natuurlijk een prima vermogen. De schatting is dat als Britt zo doorgaat met televisiewerk, ze op haar veertigste multimiljonair is. Wel zal ze waarschijnlijk altijd een deel van haar inkomen investeren in haar grote liefde voor paarden. Met een salaris van €70.000 is dat natuurlijk prima te doen!

Nieuwsgierig naar het vermogen van andere BN’ers? Check hier het indrukwekkende vermogen van Linda de Mol!