Onlangs deelden we al met jullie het vermogen van Britt Dekker, Chantal Janzen én Eva Jinek. Vandaag is het de beurt aan onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen. Mevrouw Plessen is namelijk niet meer weg te denken uit de Showbizz-wereld en heeft daarnaast ook nog eens haar eigen fashion-labels, die erg goed lopen. Benieuwd dus, wat onze Nikkie vandaag de dag binnenhaalt. Wij zochten het voor je uit.

Carrière Nikkie

Nikkie groeide op in Nederland en was van jongs af aan gefascineerd door de Nederlandse en internationale mode-industrie. Ze begon haar carrière jong als actrice en speelde in verschillende films, series en presenteerde dagelijkse shows voor MTV Networks en RTL.

Met haar voorliefde voor mode presenteerde Nikkie Plessen het internationale TV-programma ‘’Project Runway’’, waar de droom van haar eigen modelabel werd aangewakkerd. In 2012 besloot zij die droom waar te maken met het ontwerpen van een kleine collectie gebaseerd op haar persoonlijke stijl. Nikkie stelt de collecties zorgvuldig samen waarbij zij focust op het makkelijk combineren van items voor dag- en nacht.

Al snel kwam daar dus haar eigen bedrijf ‘NP FASHION’. NIKKIE bleek een uiterst lucratieve business voor de momenteel 35-jarige Nederlandse onderneemster. Anno 2020 gaat haar kleding internationaal over de toonbanken, heeft ze diverse brandstores en draait het bedrijf recordwinsten. Afgelopen jaar werd haar vermogen door de Quote geschat op €24 miljoen (!!). Dat is absoluut geen gek bedrag!

Labels

Zo haalt ze op dit moment centen uit haar job bij RTL Boulevard, haar labels NIKKIE, Fifth House, NIK&NIK, Selected by Kate Moss en het nieuwe mannenlabel SUSTAIN. Daarnaast doet ze ook mee aan het programma Dragon’s Den, waar ze nog even een centje of duizend meepakt. Al met al hoeft Nikkie dus geen geldzorgen te hebben.

Lees ook: Dit verdienen de juryleden van The Voice of Holland