Afgelopen week gingen de geruchten dat Ali B afstand genomen zou hebben van zijn vrouw Breghje Kommers. Volgens bronnen zouden ze uit elkaar zijn, want Ali B zou zijn (ex-)vrouw de toegang tot alle bankzaken hebben ontzegd. Dat klinkt als een serieus verhaal. Toch hoeven we ons allemaal geen zorgen te maken op Breghje Kommers. Deze powerwoman heeft haar eigen bankzaken namelijk meer dan op orde. Dit is het vermogen van Breghje Kommers.

Wie is Breghje Kommers?

Breghje Kommers is dus de (ex-)vrouw van Ali B en al sinds 2006 getrouwd met rapper Ali B. Ze wonen samen in een optrekje en Almere en hebben inmiddels drie zonen. Voordat The Voice of Holland schandalen naar buiten kwamen, waren ze one big happy family. De vraag is of dit zo blijft.

Wat is het vermogen van Breghje Kommers?

Ze is (of was) naast (ex-)vrouw eigenlijk ook partner in crime van Ali B. Ze is namelijk mede-eigenaar van managementkantoor SPEC. Ze beheert het dus samen met rapper Ali B. Samen begeleiden ze verschillende artiesten in hun carrière. Je kunt daarbij denken aan namen als Boef of Famke Louise. Ze houdt zelf niet echt van de spotlights, maar is wel een favoriet onder de rappers en vloggers. Deze succesvolle en toch ook wel leuke powervrouw is dus echt een businesswoman.

Ze is dus mede-eigenaar van SPEC Holding II B.V. Dit bedrijf heeft een eigen vermogen van 1,3 miljoen euro. Hiervan is 50% van Ali B. Enkel is dat niet alles! Er staat namelijk ook een bedrijf op haar eigen naam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze beheert zelf namelijk een eigen bedrijf genaamd Kommers Beheer B.V. Dit bedrijf zou een eigen vermogen van maar liefst één miljoen hebben. Ze bezit dus ongeveer tussen de 1,5 miljoen euro en de 2 miljoen euro. Alles afhankelijk van hoe ze dit samen met Ali B heeft geregeld!

Ook in het prachtige Almeerse optrekje waar zij wonen en het eigen kantoor dat zij bezitten zit nog een behoorlijke overwaarde van wel een miljoen euro.

Lees ook: OMG! Gaat Ali B vreemd met deze Temptation Island verleidster?