De temperaturen gaan omlaag en wij zijn niet de enige die er last van hebben. Ook onze snoezige vriendjes krijgen het steeds zwaarder te verduren. Een buitenkat zijn is natuurlijk prettig, tot de temperatuur tot een bepaalde hoogte daalt. Gelukkig is daar iets op gevonden! Dit verwarmde kattenhuisje houdt je kittens de hele winter comfy en warm.

verwarmde kastenhuisje
K&H Pet Products

Een warm huisje

Het verwarmde huisje was gemaakt om de katten de winter door te helpen. Het K&H Pet Products huisje is gemaakt van 600 denier nylon, met een vinyl voering die ervoor zorgt dat het huisje waterdicht is. Dit detail komt extreem goed van pas tijdens de Hollandse winters. Het huisje heeft twee deurtjes met plastic flappen die gesloten kunnen worden met klittenband. De versie met verwarming (je kunt er ook gaan voor eentje zonder) heeft een logopatch van het merk Lectro-Soft aan de buitenkant. Het kattenhuisje is getest en gecertificeerd door de ‘MET Labs’ en is dus helemaal veilig! Je hoeft je over de veiligheid van je kittens dus geen zorgen te maken.

verwarmd kastenhuisje
K&H Pet Products

De details

Ondanks dat het huisje gemaakt is voor buitenkatten, is hij ook prima binnen te gebruiken. De afmetingen zijn 18 x 22 inch, wat ongeveer neerkomt op 45 x 55 cm. Het huisje heeft een olijfkleur en komt in verschillende designs. Het dak is ook verwijderbaar waardoor je hem ook als mand kunt gebruiken. Win-win!

Ben je meer van de honden dan van de katten? We got you. Eerder kwam Aldi met een luxe sofa voor je viervoeter. Comfort at its finest.