Hoe blij we telkens zijn met de nieuwste toevoegingen op Netflix, zijn we toch telkens weer geïrriteerd wanneer er films en series worden verwijderd.  In augustus worden er weer een aantal toptitels verwijderd en dus is het nu tijd voor the ultimate bingefest. Bekijk hier de films die je dit weekend allemaal nog wil zien:

verwijder alarm Netflix FEM FEM

Mean Girls

This is so not fetch. Onze favoriete film over Queen Bees en Wannabes is tot 4 augustus nog te zien op Netflix. Reden genoeg om nog een girls night in te plannen en te zien hoe Cady Heron haar plek probeert te vinden in high school met über bitch Regina George. Lindsay Lohan op haar best, daar moeten we nog even profijt van maken.

Saving Private Ryan

De klassieker én winnaar van meerdere Oscars zal ook tot 4 augustus te zien zijn bij Netflix. De Amerikaanse oorlogsfilm uit 1998 wat geregisseerd is door Steven Spielberg werd bekroond met vijf Oscars en vertelt het verhaal van een groep soldaten die op pad worden gestuurd om één soldaat te redden.

Fifty Shades of Grey

De film met de man waar menig vrouwen (en mannen) het warm van krijgen. Helaas moeten we ook afscheid nemen van Christian Grey vanaf 5 augustus want dan zal Fifty Shades of Grey helaas ook niet meer te streamen zijn op Netflix. Mocht je overigens nog wel zoekende zijn naar een ander intens knappe man voor op je beeldscherm hebben we deze tip.

World War Z

Ook van Brad Pitt zullen we afscheid nemen op 4 augustus. Gelukkig blijven deze klassiekers van hem wel op Netflix, maar mocht je zin hebben in Brad en zombies, dan moet je dan nog maar snel even World War Z opzetten voor het te laat is.

Gelukkig krijgen we nog wel iets terug van Netflix. Bekijk hier alle films en series die deze maand worden toegevoegd.