Er is ontzettend veel wat wij vrouwen nog niet weten over ons eigen lichaam (lees: het krijgen van een orgasme). Hoe je hier het beste achter kunt komen? Door het zelf (of met je lief) te ervaren. Het ideale seksspeeltje voor samen is het vibratie eitje. Een draagbaar speeltje met afstandsbediening of zelfs te bedienen via een mobiele App. Spannend voor tijdens het voorspel of tijdens een avondje uit, maar ook zeer geschikt voor intieme momenten samen wanneer je een lange afstandsrelatie hebt. Maar hoe werken die op afstand bedienbare eitjes nu precies en waar moet je op letten tijdens het aanschaffen ervan? Wij vertellen het je!

Hoe gebruik je een vibratie eitje?

Je brengt een vibratie eitje gemakkelijk in als een tampon. Gebruik indien nodig een beetje glijmiddel op waterbasis en geef vervolgens de bediening uit handen aan jouw lief. Het idee dat je zelf geen invloed hebt op het moment en de sterkte van de vibraties is enorm opwindend.

Met afstandsbediening of via de App?

Vibratie eitjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar ook de bediening kan verschillen. Bij een eitje met alleen een afstandsbediening via Bluetooth is het bereik ongeveer 10 meter. Bluetooth golven werken zelfs door een muur heen zolang hier geen metaal in is verwerkt. Het enige waar je op moet letten is dat Bluetooth slecht werkt door water. Nu bestaat een volwassen mens voor ongeveer 60% uit water. Het is daarom heel belangrijk om bij aanschaf van je eitje erop te letten dat de antenne voor ontvangst zich buiten het lichaam bevindt.

Bij een vibratie eitje dat App-bedienbaar is maakt het niet uit waar jouw lief zich op de wereld bevindt. Je geeft de controle uit handen door toestemming te geven via de bijbehorende App, waarmee je jouw eitje hebt geconnect. Jouw partner kan zo via dezelfde App, met jouw mobiel als tussenstation, het vibratie eitje bedienen.

@lelo
@lovenselush

De beste vibratie eitjes

Wil je het eitje dragen tijdens jullie date samen, dan mag het eitje natuurlijk niet hoorbaar zijn. Een eitje dat geen geluid maakt bestaat helaas niet. Gelukkig zijn er een aantal eitjes verkrijgbaar die zowel krachtig als fluisterstil zijn en waarvan het bereik super goed is. Het meest verkochte App-bedienbare vibratie eitje is Lovense Lush 3.0. Dit eitje (of soms bullet genoemd) heeft een enorm goed bereik, een perfect pasvorm en heeft de meest krachtigste trillingen van allemaal.

Svakom Elva is een vibratie eitje met een handige kleine afstandsbediening die krachtig is, maar zeer stil. Het dunne koordje dient uitwendig als antenne waardoor de ontvangst zeer goed is. En wanneer je het eitje inwendig draagt zal niemand dit merken behalve jullie. Sounds exciting right?!

vibrator FEM FEM
@svakomelva

En wist je dat..

Een vibratie eitje solo ook een fijn speeltje is. Wanneer je het eitje tegen de clitoris houdt, is het een geweldige clitoris stimulator. Of gebruik hem eens voor extra clitoris stimulatie tijdens de seks met jouw partner. Heerlijk om je net dat extraatje te geven om makkelijker een orgasme te bereiken.

Een ideaal en veelzijdig seksspeeltje, dus waar wacht je nog op! Geef de controle uit handen en boost jouw seksleven met een vibratie eitje.

Lees ook: je brein draait op volle toeren als je een orgasme hebt