Angels opgelet: vandaag opent zich de eerste lingerie store van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret in hartje Amsterdam. Je kunt dus nu op één plek al je intimates halen. Shoppen maar!

Victoria’s Secret

Victoria’s Secret is een Amerikaans lingeriemerk wat we allemaal kennen van de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show. Het merk kwam een aantal jaar geleden onder vuur te staan (de modellen zouden niet divers genoeg zijn) waardoor de show voorgoed werd afgelast. Sinds een aantal maanden is het merk een nieuwe weg ingeslagen, en zien we vrouwen met verschillende lichaamstypen schitteren in de campagne’s van het lingeriemerk. And we’re here for it! Zo is ook curve model Jill Korteleve van Nederlandse bodem te zien op het Instagram account van Victoria’s Secret en in verschillende campagne’s.

Winkel in hartje Amsterdam

Vanaf vandaag kun je winkelen bij Victoria’s Secret’s eerste mega store in Amsterdam aan het Koningsplein. Eerder was er al een mini store geopend in het station, maar daar waren uitsluitend beautyproducten en ondergoed verkrijgbaar. De nieuwe store heeft letterlijk álles wat ons hartje begeert. Dus ook de prachtige lingerie!

De nieuwe store vind je op Koningsplein 2, op de begane grond van het historisch gebouw. En niet alleen de lingerie is prachtig, ook het gebouw zelf is het bezoeken waard! Tijdens de opening op 6 oktober werd de winkel voor het eerst geopend en mochten verschillende influencers en bloggers al een kijkje nemen.

De juiste beha maat

Het is een gegeven dat veel dames niet de juiste beha maat dragen. Daarom krijgt de nieuwe VS store hun eigen speciale Bra Fits Experts die jou professioneel kunnen opmeten. Ideaal! Zo kwam ik er zelf achter (toen ik dit liet doen in de VS store in New York) dat ik een maat groter had dan dat ik dacht. Win-win! 

Lees ook: Deze lingerie vinden mannen het mooist bij vrouwen