We hebben er een flinke tijd op moeten wachten (en dachten heel even dat het nooit meer zou gaan gebeuren) maar er is een nieuw seizoen van Love Island onderweg! Welke Islanders we in het gloednieuwe seizoen terug gaan zien is nog niet duidelijk, maar Videoland deelt al wel een tropische teaser van het nieuwe seizoen. Wij kunnen niet wachten.

Love Island
Bron: Love Island (Tom Cornelissen)

Gloednieuw seizoen Love Island

Vanaf 11 juli kunnen we weer dagelijks genieten van alle liefdesperikelen in Love Island. Zoals we gewend zijn gaan er twaalf singles op zoek naar de liefde, ditmaal met Belgische en Nederlandse singles. Via Videoland krijgen we alvast een klein voorproefje van het nieuwe seizoen en we kunnen maar één ding zeggen: dit wordt tropisch.

“De liefde hangt deze zomer in de lucht”, horen we de welbekende voice over zeggen. “Let’s get tropical, want Love Island is terug!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Nederland en België

Aangezien er dit jaar Nederlandse én Belgische singles in het programma te zien zijn, is de presentatieklus in handen van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. Zij zullen de zoektocht naar ware liefde begeleiden, zodat we uiteindelijk kunnen zien welk koppel er met een geldprijs van €25000 naar huis gaat.

In Love Island worden 12 jonge singles gevolgd tijdens hun zoektocht naar de liefde. Speciaal voor dit liefdesavontuur vertoeven de knappe Islanders in een prachtige villa in het zonovergoten Gran Canaria. Wie er precies aan het programma meedoen, is nog niet duidelijk. To be continued…

Lees ook: Love Islands Lisa onthult dat ze een relatie had met deze 53-jarige Vlaamse acteur