Liefhebbers van Nederlandse series mogen hun hart ophalen: er komt namelijk een tweede seizoen van de serie Eén Grote Familie. Wat een heerlijk vooruitzicht is dat?

Eén grote familie Videoland
Bron: Tom Cornelissen

Eén Grote Familie

In deze serie worden we meegenomen in het leven van Julia, gespeeld door niemand minder dan Chantal Janzen. Julia staat voor een uitdaging wanneer ze samen met haar twee dochters en zoontje intrekt bij haar nieuwe vriend Taco (gespeeld door Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon. Het samengestelde gezin moet leren omgaan met verschillende opvoedstijlen, normen en waarden, frustraties en verdriet over een scheiding. Maar ook nieuwe bonusgezinsleden en geliefden maken hun intrede.

Nu horen we je denken: “Maar waarom zou ik dit willen zien?” Nou, Eén Grote Familie is niet zomaar een serie over samengestelde gezinnen. Het neemt ons mee op een herkenbare reis vol komische, ontroerende en soms moeilijke momenten die gepaard gaan met het vormen van een nieuw gezin. Mega herkenbaar, dus.

Tweede seizoen op komst

Videoland maakte eerder bekend dat Eén Grote Familie de best bekeken serie van het jaar is. “We zijn ontzettend trots en blij dat Eén Grote Familie zo goed is ontvangen”, reageert Chantal op het nieuws in gesprek met RTL Boulevard. “We hebben er vanaf de start ongelofelijk veel mooie reacties op gekregen, waarin vooral herkenbaarheid de boventoon voert. Een serie bedenken was altijd al een droom, maar dat het de best bekeken serie van het jaar tot nu toe is op Videoland? Nee, dat had ik echt niet durven denken. Dat we daarom met dit geweldige creatieve team een tweede seizoen mogen maken, is echt fantastisch.”

Na dit heerlijke nieuws, maakte Chantal bekend dat er een tweede seizoen van de serie op Videoland aan zit te komen. “Nu eerst mooie verhaallijnen bedenken voor het tweede seizoen van Eén Grote Familie”, stelt ze. Wanneer we het tweede seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Maar dat er aan gewerkt wordt, is in ieder geval duidelijk!

Kortom: Eén Grote Familie is een populaire serie die terecht een tweede seizoen krijgt. Met zijn realistische portrettering van het moderne gezinsleven weet het publiek te raken en te vermaken. Als kijker word je meegenomen op een emotionele reis vol humor, liefde en herkenning. Het is dan ook niet gek dat veel fans (en wij) enthousiast uitkijken naar het nieuwe seizoen van deze bijzondere serie.