Na de cliffhanger van het derde seizoen van You kunnen we echt niet wachten tot er een vierde seizoen van de serie op Netflix staat. Want hoe zal het aflopen met Joe zijn nieuwe liefde, waar hij heel zijn hebben en houden voor heeft achtergelaten? En zal hij een nieuwe naam aannemen? Penn Badgley, die de rol van Joe Goldberg speelt, licht een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen, en dat heeft alles te maken met een ander genre…

Dit is alle nieuwe informatie over het vierde seizoen van You

Het derde seizoen van You was nogal wat. Joe vermoorde koelbloedig zijn vrouw Love en liet zijn zoontje Henry achter om de (zoveelste) liefde van zijn leven te volgen naar Parijs, waarbij hij vastberaden is de hele wereld af te zoeken om haar te vinden. En dat Joe de hele wereld af zal zoeken om haar te vinden dat blijkt maar weer, want de serie verplaatst het aankomende seizoen naar de Engelse hoofdstad Londen. De reden volgens Penn? Londen is goedkoper dan Parijs…

Nog meer veranderingen in het vierde seizoen

De locatie is niet de enige factor die zal gaan veranderen in het vierde seizoen van You, volgens Penn krijgt de serie namelijk ook een heel andere insteek dan wat we gewend zijn. Zo is de toon van de serie vergelijkbaar, maar is er sprake van een nieuw genre. “Het is bijna alsof we het genre een beetje verschuiven en ik denk dat het werkt”, aldus Penn. 

Mmm, wij kunnen hier nog niet zoveel uit opmaken. Zal het om een horror-serie gaan of gaat Joe het echt rustiger aandoen en wordt het een romantische serie? Wij vinden dat laatste moeilijk te geloven, maar we zijn echt mega benieuwd naar het volgende seizoen. 

Een nieuw gezicht in het vierde seizoen

Obviously gaan we in seizoen vier de vrouw waar Joe door geobsedeerd is, volop zien. Maar hier blijft het niet bij, we gaan namelijk ook kennis maken met een aantal nieuw gezichten. Een daarvan is Lukas Gage die je ook wel kunt kennen als Tyler in Euphoria. Lukas zal in het vierde seizoen van You de rol van Adam op zich nemen, hij is de jongste zoon van een Amerikaanse geldmagnaat en staat erom bekend dat hij niet voldoet aan de normen van zijn familie. 

Voor de buitenwereld lijkt het een grappige en warme vriend, maar ondertussen heeft hij veel problemen met zware zelfmedicatie. Kortom, echt iemand waar Joe het gezellig mee zou kunnen hebben. Wij kunnen echt niet wachten!

Lees ook: Nieuwe serie op Videoland is het broertje van Mocro Maffia