In het begin van een relatie vermijden jij en je partner waarschijnlijk alles wat vies is, maar als jullie al wat langer samen zijn verandert dit compleet. Jullie gaan samen dingen doen waarvan je nooit had verwacht dat je ze zou doen. Deze vieze dingen doen koppels met een steady relatie.

vieze dingen doen koppels
Bron: Pinterest

Vieze dingen die alle koppels doen

In de datingfase loop je natuurlijk op je tenen, want je wil absoluut niet dat je kersverse vriend of vriendin meteen op je afknapt. Na een lange tijd hoef je hier niet bang meer voor te zijn en doen jullie gewoon samen de meest vieze dingen.

1. Persoonlijke informatie delen

Hoewel je eerder niet sprak over ongemakkelijke vieze dingen, doe je nu niet anders. Je vertelt waarschijnlijk in geuren en kleuren hoe jouw grote boodschap eruit ziet.

2. Scheetjes laten

In het begin hou je ze in, maar na een tijdje ben je daar ook klaar mee. Het maakt het er namelijk helemaal niet beter op om ze in te houden. Let it go!

3. Samen sporten

Natuurlijk maakt je partner op den duur ook kennis met die ontzettend rode kop en zweetuitbarsting tijdens het sporten. Het is namelijk leuker om samen te sporten dus dat heb je er dan ook wel voor over.

4. Vieze dingen eten

Daar waar je eerder knoflook, ui en alle voeding waar je vies van wordt vermeed, zoek je het nu juist op. Samen spaghetti slurpen of een grote kapsalon naar binnen werken, is nu jullie levensstijl.

vieze dingen doen koppels
Bron: Pinterest

5. Pukkels uitknijpen

Je vindt het heerlijk om aan de slag te gaan met zijn pukkels. Dat geeft nog meer voldoening dan het uitknijpen van je eigen pukkels.

6. Gezamenlijk vuilnis

De tampons en maandverbandjes worden niet langer verstopt tussen de lege wc-rollen.

7. Douchen met de deur open

Of poepen met de deur open! Het maakt allemaal niets meer uit. Het is juist gezellig, want zo kunnen jullie nog met elkaar kletsen.

8. Samen ziek zijn

Je bleef eerst liever ver van je partner vandaan als je ziek was, maar nu vind je het meer dan prima om lekker bij hem te zijn. Dan heb je tenminste iemand die voor je zorgt!

Lees ook: 6x vieze dingen die iedere vrouw doet