We denken altijd dat vrouwen het schoonst en netjes zijn, maar niets is minder waar. Vrouwen doen meer vieze dingen dan we denken. We zetten voor jou zes vieze dingen die iedere vrouw stiekem doet op een rijtje. Waarschijnlijk dacht je altijd dat je de enige was, maar dat is écht niet zo 😉

Vieze dingen die iedere vrouw stiekem doet

Hoewel vrouwen op het eerste oog altijd tot het schoonste soort behoren, is dat eigenlijk helemaal niet zo. Ook vrouwen kunnen er wat van. Ze zullen het alleen wat minder hard van de daken schreeuwen. Ook voelen vrouwen, in tegenstelling tot mannen, niet de noodzaak om er mee te koop te lopen. Daarom vallen de volgende vieze dingen die iedere vrouw stiekem doet niet per se op. Toch gebeurt het echt!

#1 Aan je bh ruiken

Ja, dit doen we echt allemaal. Hoe moeten we anders weten of hij al ready is om de was in te gaan? Het is bij een bh gewoon erg lastig in te schatten wanneer hij precies de was in moet. De ene keer is dat sneller dan de andere keer. We komen er dus maar op een manier achter en dat is heel even ruiken.

#2 Neuspeuteren

Dit leert (helaas) helemaal niemand af als kind. Je moeder gaf je vroeger vaak een tik op je vingers als je dit deed. Toch doen we het allemaal, want soms kan het gewoon niet anders. We hoeven er niet geheimzinnig over te doen!

#3 Tenen scheren

Wanneer je toch al zo lekker bezig bent met het scheren van je benen, kun je dat net zo goed even doortrekken naar je voeten. Helaas groeien er namelijk af en toe de lelijkste lange zwarte haren op je tenen of de wreef van je voeten. Die kunnen het zonlicht eigenlijk gewoon niet verdragen dus scheren maar.

#4 Aan je oksel ruiken

Vroeg opstaan is en blijft geen hobby van ons (of je moet een uitzondering zijn). Hoe vaak komt het dan ook niet voor dat de wekker gaat en je eigenlijk liever nog héél even wil blijven liggen. Dat kennen wij, maar dan zul je de douche even over moeten slaan. Dan doen we natuurlijk niet zomaar. Eerst even aan je oksels ruiken of dat een optie is natuurlijk! Kun je er niet bij? Dan gewoon even met je hand onder je oksel vegen en aan je hand ruiken. Geen grap! Veel vrouwen zijn hier schuldig aan.

#5 Eigen ondergoed onderzoeken

Bloedverlies, afscheiding of andere dingen. Het gebeurt allemaal en het is heel normaal. Dit komt dan vaak in je ondergoed terecht. Wij vrouwen hebben dan de (vieze) gewoonte om dit even te onderzoeken. Uitgebreid bekijken wat het zou kunnen zijn. Heel normaal.

#6 Een bh twee weken lang dragen zonder te wassen

“Uhm, wanneer haalde ik hem ook alweer schoon van de waslijn? Twee weken geleden? Ach, dat kan nog wel een dagje.” Dat zegt genoeg denken wij!

Lees ook: Vieze dingen die wij vrouwen stiekem allemaal in de slaapkamer doen (ja, jij ook)