Na de voorgaande seizoen van De Bachelor met Tony Junior en Thomas van der Vlugt, kunnen fans van de populaire Videoland-serie niet wachten op een nieuw seizoen. Welke begeerde BN’er gaat deze keer op zoek naar de liefde? Wij hebben er eens goed over nagedacht en denken dat een van deze vijf mannen de perfecte nieuwe Bachelor zou kunnen zijn. 

Robin Zomer

Deze ultra-muzikale zanger van de band Benr (voorheen Zomaer). Lijkt na zijn relatie met actrice Britt Scholte single te zijn. Deze blonde verschijning lijkt ons een serieuze optie als nieuwe Bachelor. Hij werkt ook nog eens keihard aan zijn carrière, want hoewel hij eerst vooral op YouTube te vinden was, staat hij nu zelfs in het voorprogramma van Kensington. Wow!

Beeld: Robin Zomer

Rijk Hofman

De familie Hofman is helemaal hot, and so is Rijk. De humor die hij gebruikt in zijn video’s over de Bachelor zouden we ook wel in het programma terug willen zien. Hij was gespot met niemand minder dan de Bachelors Indigo, maar wij denken dat er genoeg meiden voor hem in de rij staan. Misschien zouden we er dan eindelijk achter komen wat nou zijn type is.

Beeld: Rijk Hofman

Rick Brandsteder

Niemand minder dan de presentator van De Bachelor, Temptation Island en binnenkort Expeditie Robinson is al eens gevraagd om mee te doen met het programma. Destijds heeft hij geweigerd, maar we geven hem nog een kans. Hij heeft een grote carrière, heeft ook de looks en weet als geen ander hoe het is om het programma succesvol te doorlopen. Kortom, de perfecte Bachelor.

Beeld: Rick Brandsteder

Donny Roelvink

Sinds 2021 is er weer een Roelvink op de markt gekomen. Na een heftige break-up is het wellicht weer tijd voor een nieuw avontuur voor de knappe BN’er. Deze DJ, model en spierbundel laten veel meiden niet aan zich voorbijgaan, dus hij zal in de Bachelor vast veel keuze hebben. Wij zeggen: doen.

Beeld: Donny Roelvink

Kiefer Zwart

Deze superknappe acteur is steeds vaker te zien in tv-programma’s zoals GTST en films als Zwaar Verliefd. Een acteur als nieuwe Bachelor zou dan ook een interessant experiment zijn. Hij is misschien niet de bekendste in het rijtje, maar wellicht wel de betrouwbaarste Bachelor.

Beeld: Kiefer Zwart

We hopen natuurlijk een van deze hotties volgend jaar terug te zien in het superspannende dating-programma. RTL, thank us later.

Lees ook: Madieke van De Bachelor België showt killerbody op Instagram