Witte stranden, de hipste feestjes en als kers op de taart een dikke villa waar je met al je vriendinnen kan verblijven: klinkt haast te mooi om waar te zijn. En het wordt nog mooier! Dit kan namelijk al voor een bescheiden prijsje van 28 euro per nacht per persoon. Trommel al je vriendinnen maar bij elkaar en boek die ticket, nu.

ibiza strand
@Pinterest

Villa Gausch

Villa Gausch is een riante villa met maar liefst 5 slaapkamers (wat goed is voor zo’n 10 gasten). Je hebt op en top ruimte in de woning van de villa is HUGE! De inrichting is stijlvol – maar hier zul je weinig van merken omdat jullie natuurlijk de hele dag aan het zwembad zullen liggen. Hier kunnen dan ook gelijk alle foto’s voor the gram geschoten worden want het zwempad is picture perfect! Het privé zwembad is uitermate geschikt is voor een poolparty of een BBQ in de tuin. Gezellig!

villa gausch ibiza
@Club Villamar

 

villa gausch ibiza
@Club Villamar

Spotgoedkoop

Een nachtje in Villa Gausch kost je ongeveer 280 euro en als je dat door 10 deelt kom je dus uit op 29 euro uit. Met dit geld koop je nog geen flesje wijn: die dan wél weer duur zijn op het eiland. In het hoogseizoen kan dit natuurlijk wat verschillen. Boven de 4500 komt het echter nooit! Dat zou dan betekenen dat je 64 per persoon betaalt. Maar laten we eerlijk zijn: wat is 64 euro voor een villa waar je U tegen zegt?

villa gausch ibiza
@Club Villamar

 

villa ibiza
@Club Villamar

Ibiza het feesteiland

Na uren in de zon gelegen te hebben aan het privé zwembad is het nu tijd voor wat actie. Trommel je vriendinnen bij elkaar, trek je leukste jurkjes aan (en hakken) en ga er samen lekker op uit: girlsnight! Ibiza staat bekend als party eiland en het is dus dé plek voor mensen die wel van een feestje houden (lees: de hele nacht door willen feesten).

Ben je niet zo’n party animal? Als foodie kom je op het eiland goed aan je trekken. Op Ibiza heb je de meest luxe restaurant voor een avondje culinair genieten: van sterrenrestaurants tot beachclubs. Zo eet je bij restaurant Aubergine (waar we eerder over schreven in dit artikel) de lekkerste quinoa risotto met truffel! *chefs kiss*

ibiza party
@Pinterest

Lees ook: 5 x hier wil je heen op Ibiza