De zomer is in zicht! Dat betekent dat we langzaam zonder schaamtegevoelens kunnen gaan speuren naar de leukste plekjes om deze zomer naar toe te gaan. Ben jij nou een echte natuurliefhebber en breng jij je vakanties het liefst altijd door in de natuur? Dan hebben wij voor jou het perfecte verblijf gevonden. Deze villa naast de Griekse grotten is het plekje om heerlijk tot rust te komen.

Wat te doen op Zakynthos?

Het Griekse eiland Zakynthos is erg veelzijdig en heeft heel veel te bieden. Je kunt hier dan ook zonder problemen heel wat dagen doorbrengen zonder dat het zal vervelen. Je kunt uiteraard naar het beroemde uitkijkpunt over Shipwreck beach, maar strandhoppen of schildpadden spotten zijn ook zeker activiteiten die je best even bezig kunnen houden. Niet te vergeten dat de Griekse keuken natuurlijk geweldig is. Kortom: dit eiland is per-fect voor een heerlijke vakantie.

Wat heeft de villa naast de Griekse grotten te bieden?

De villa naast de Griekse grotten is natuurlijk te boeken via Airbnb. De villa heeft onwijs veel te bieden! Hij staat midden in de natuurlijk langs de kliffen en ruige kuist aan de westelijke kant van het eiland. Het is dan wel geen grote ruimte, maar het heeft alles wat je nodig hebt. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van het huis en is omringd door grote ramen en een schuifpui. Overal waar je kijkt zie je dus natuur vanuit je heerlijke bed.

villa naast de Griekse grotten
Bron: Airbnb
villa naast de Griekse grotten
Bron: Airbnb

Verder heeft de villa nog een tweede slaapkamer met een ander fijn tweepersoonsbed, een kleine keuken met alles wat je nodig hebt en een badkamer.

villa naast de Griekse grotten
Bron: Airbnb

De villa heeft verder nog een grote veranda voor het huis. Hier kun je heerlijk in de zon zitten op de fijne stoelen die er staan. Als het even te warm wordt, duik je gewoon de zee in! Vlakbij vind je namelijk een mooi strand. Je kunt overigens ook wat verder zwemmen en eventueel de grotten in. Vergeet dan je snorkel spullen niet mee te nemen, want daar vind je de mooiste vissen. ’s Avonds plof je gewoon weer op je eigen veranda om de zonsondergang te bekijken.

villa naast de Griekse grotten
Bron: Airbnb
villa naast de Griekse grotten
Bron: Airbnb

Even praktisch…

Zakynthos is één van de Griekse eilanden, wat betekent dat je er eigenlijk binnen een paar uurtjes al kunt rond wandelen. Het is ongeveer 3,5 uur vliegen en voor een klein prijsje bemachtig je al een vliegticket. Eenmaal op het eiland is het handig om een auto te huren, maar zeker geen noodzaak. Met de bussen en taxi’s kom je ook best een eindje!

De prijzen van deze Airbnb vallen reuze mee. Buiten het hoogseizoen betaal je voor een nachtje ongeveer €150,-, wat neerkomt op een totaal van ongeveer €34,- p.p. wanneer je er met vier personen verblijft. Ga je in het hoogseizoen? Dan moet je wel iets meer betalen. Het komt dan uit op zo’n €220,- per nacht.

Lees ook: Deze Airbnb in Puglia (Italië) heeft een privézwembad in een grot