Meghan Markle en prins Harry zijn misschien wel het meest besproken koppel van 2021. Nadat Harry afstand deed van het Britse koningshuis, en Meghan onthulde hoe het er echt aan toe gaat onder de Britse Royals, is het nu tijd voor de twee om zich even terug te trekken. Hieronder vind je het prachtige optrekje van Harry en Meghan in Los Angeles!

Meghan en Harry

Dat de twee het gesprek van de dag zijn is zo gek nog niet. Na de dood van Diana, is zoonlief Harry jaren later verliefd geworden op Meghan en verzet zich stevig tegen het Britse koninklijk huis. Ook Meghan is niet echt welkom binnen de spraakmakende familie en doet een boekje open over de Britse Royals. In een interview met Oprah Winfrey, vertelt ze hoe racisme een rol speelt in haar leven. De maat is vol voor het liefdeskoppel, en ze besluiten samen met kindje Archie te verhuizen naar Amerika.

Party in the USA

Eerder werd bekend gemaakt dat het Koninklijke koppel zou verhuizen naar Canada, maar die plannen zijn inmiddels van de tafel! Meghan en Harry besloten last minute toch te verkassen naar het bruisende LA, waar ze voor hun villa ruim 14 miljoen neertelde. Maar daarvoor krijgen ze ook wat namelijk: 8 slaapkamers, 10 badkamers, een eigen bioscoop, tennisveld, vergaderzalen, dansstudio en een behoorlijke keuken! Vervelen? Daar hebben de twee Royals toch echt geen last van! Mochten ze de twee die miljoenen niet gelijk kunnen betalen, geen probleem! Ze¬†kunnen het riante stulpje ook huren voor 14.000 dollar per maand. Een koopje…

huis frontzigt Fem-Fem

interieur Fem-Fem keuken ofz idunno Fem-Fem

Buren

Mocht de ex-Hollywood ster wat tekort komen tijdens het koken, dan kan ze aanbellen bij buurman Tom Hanks. Hij bezit namelijk ook een villa in deze buurt. Dat menig celeb verhuist naar LA is niet zo gek! De stulpjes liggen vaak verbogen tussen de heuvels, waardoor fotografen moeilijk toegang hebben tot de huizen. Ook de villa van Meghan en Harry ligt is afgeschermd, zo kunnen de twee onbezorgd genieten van hun kindje Archie en hun tweede zwangerschap.

tuin Fem-Fem woonkamer Fem-Fem

Bron: BSRagency BSR Agency
Bron: BSRagency BSR Agency

Lees ook: Op deze luxe boerderij van moeder Yolanda brengen de zusjes Hadid veel tijd door