Je hebt al een paar dates met een leuke dude gehad en begint een klein vlindertje in je buik te voelen. Je vraagt je af of het wederzijds is maar durft het hem eigenlijk niet te vragen. Want wat als je een pijnlijk blauwtje loopt? Ai! We zijn hier om je te helpen: als hij de volgende dingen doet, dan kan je met een gerust hart zeggen dat hij ook into you is.

Schermafbeelding 2021-07-06 om 10.55.31
@Pinterest

Hij toont initiatief

Hij is bereid om zijn ego aan de kant te zetten en je als eerste een goedemorgen berichtje te sturen in de ochtend; dat is nog eens lekker wakker worden. Hij neemt je ook mee op leuke dates en maakt graag tijd voor je vrij. Niet alleen na 11 uur ’s avonds!

Hij raakt je aan

Wanneer jullie samen zijn (in het openbaar) is hij niet te verlegen om af en toe je hand aan te raken of een arm om je heen te slaan. Wanneer hij je leuk vindt is hij trots om jou aan zijn zijde te hebben en laat dit dan maar al te graag aan anderen zien.

Hij wil dat je zijn vrienden ontmoet

Hij houdt jullie contact niet geheim maar wilt je ook aan zijn vrienden voorstellen. Dit is een behoorlijk ding aangezien de meeste guys hun vrienden erg hoog hebben zitten: bro’s before ho’s, right?!

Hij geeft je complimentjes

Wanneer hij je écht leuk vindt zal hij je overspoelen met complimentjes. Hij zegt dat je er leuk uitziet of dat je lekker ruikt. Wees niet verlegen en geef hem een complimentje terug. Geloof ons, guys love it.

Hij heeft aandacht voor je

Wanneer jullie samen zijn zit hij niet op zijn telefoon te prutsen maar is zijn volledige aandacht op jou gericht. Hij stelt je vragen omdat hij echt geïnteresseerd in je is en je beter wilt leren kennen.

Hij maakt tijd voor je

Yeah right, iedereen is wel eens druk. Maar een guy die áltijd ‘te druk’ is, is een enorme red flag! Wanneer hij je leuk vindt zal hij zijn best doen om tijd voor je te maken: het gaat hier namelijk om prioriteit.

jongen en meisje stel
@Pinterest

En dan nog een boodschap voor alle ladies: je zou je eigenlijk niet hoeven af te vragen of hij je leuk vindt. Of course, jongens kunnen ook verlegen zijn, maar echte mannen laten het vanzelf zien wanneer ze je leuk vinden. They shouldn’t leave you wondering! Twijfels? Geef hem wat tijd en zorg ervoor dat hij zich op zijn gemak bij je voelt. De kans is groot dat hij zich vanzelf openstelt naar jou toe.

Lees ook: Deze signalen wijzen erop dat jouw scharrel meer wil