Virgin River-fans gaan een heerlijke tijd tegemoet, want de makers van de Netflix-hit lanceren een speciale kersttraktatie. Gelukkig hoeven ze niet te wachten tot eind december, want de kerstspecial is vanaf nu al beschikbaar op de streamingdienst. Happy streaming!

virgin river kerst special
Bron: Virgin River

Kerstspecial van Virgin River

Speciaal voor de feestdagen zijn er twee kerstafleveringen gemaakt. Enne, als je het vijfde seizoen hebt gezien, weet je dat deze afleveringen boordevol spanning zullen zitten. Mel en Jack slaan de handen ineen om het mysterie te ontrafelen achter de geheimzinnige brieven die naar hun moeder zijn gestuurd. De grote vraag is of de afzender de vader van Mel is.

Wat ons te wachten staat? “De Virgin River special op Netflix vindt plaats tijdens Kerstmis, en gaat dan door naar Labor Day (begin september), wat de grootste tijdssprong is die je tot nu toe gezien hebt in de show”, vertelt de producent over het verhaal. “Er zullen nog veel verrassingen komen in de kerstafleveringen die ons vervolgens naar seizoen 6 zullen stuwen. Het zijn zeker geen losstaande afleveringen, het is nog steeds verbonden met de al lopende verhalen.”

Zesde seizoen Virgin River

Deze twee afleveringen zijn een leuk extraatje voor fans, maar heel stiekem wachten we met smart op het zesde seizoen. Hier zitten echter nog wat haken en ogen aan. Zo is het goede nieuws dat de afleveringen wél op de planning staan, maar het slechte nieuws dat dit op korte termijn nog niet op streamingdiensten gelanceerd zal worden.

Dus, pak een warm drankje en een goede snack, nestel je op de bank en geniet van deze kerstige wendingen in Virgin River. Als dat geen heerlijke onderbreking tussen het kerstfilms kijken is, dan weten wij het ook niet meer.

De vijf seizoenen van Virgin River zijn allemaal te bingen op Netflix. De kerstafleveringen zijn vanaf 30 november (aka vandaag) te zien.