Nadat jij en je crush voor het eerst tussen de lakens zijn gedoken, heb jij je hersenen waarschijnlijk flink gekraakt. Er is dan ook veel om over na te denken. Je hebt vast wel eens afgevraagd wat jouw partner dacht nadat jullie voor het eest samen naar bed zijn geweest. Benieuwd wat een man denkt na de eerste vrijpartij? Lees dan verder.

Dingen die een man denkt nadat jullie voor het eest naar bed zijn geweest

Ook mannen kunnen écht niet stoppen met denken nadat jullie voor het eest samen in bed zijn gedoken. Dit zijn de tien meest voorkomende gedachten van een man nadat jullie voor het eerst naar bed zijn geweest.

voor het eerst naar bed
Bron: Pinterest

1. Hij is gelukkig

Een avontuurtje tussen de lakens is iets waar de meeste mannen gelukkig van worden. Dus ja, geloof ons: de man naast je is happy.

2. Hij maakt zich zorgen of jij je wel wil binden

Tsja, ladies. Wij zijn echt niet de enige die ons druk kunnen maken. Ook mannen hebben vaak hun twijfels als het gaat om vrouwen. En ze maken zich dan vooral zorgen om de toekomst en in hoeverre jij je wil binden aan hem. Hij zou het namelijk heel jammer vinden als jij je niet wil binden. Cute!

3. Hij vraagt zich af of je er wel van genoten hebt

Mannen denken echt niet alleen maar aan zichzelf tussen de lakens. Ze vinden het dan ook heel belangrijk dat jij het fijn vond en kunnen achteraf nog wel eens twijfelen of dit wel het geval was. Je mag dus best uitspreken dat je er van genoten hebt, want zo neem je wat zorgen weg.

4. Hij vraagt zich af wat je erover gaat zeggen tegen je vriendinnen

Mannen zijn niet gek en weten ook heel goed dat vrouwen onder elkaar ook alles bespreken. Hij vraagt zich dan ook meteen af wat je precies gaat vertellen aan je vriendinnen. Hij is eigenlijk gewoon mega nieuwsgierig naar wat je ervan vond.

5. Hij vraagt zich af of je aan iemand anders dacht

Mannen kunnen ook best onzeker zijn. Hij wil natuurlijk het liefst dat je aan hem dacht, maar hij vraagt zich tóch af aan wie jij dacht.

6. Hij wil het zijn vrienden vertellen

Niet alleen wij vrouwen vertellen alles door aan onze vriendinnen. Ook mannen kunnen het niet laten om het te vertellen aan hun beste maten. Sterker nog: ze kunnen niet wachten om alles te vertellen en weten ook precies wat ze willen vertellen.

7. Hij vraagt zich af of hij je al kan vragen om iets nieuws uit te proberen

Mannen hebben ook zo hun fantasieën en zien deze natuurlijk het liefst ooit een keer werkelijkheid worden. Hij vraagt zich dan ook al snel af of hij het ter sprake kan brengen.

8. Hij vraagt zich af of je wel tot een hoogtepunt bent gekomen

Er zijn (gelukkig) ook mannen die zich wél druk maken om jouw hoogtepunt. Omdat het voor vrouwen lang niet altijd zo gemakkelijk gaat, denken mannen er na de daad vaak toch nog wel even over na. Hij vindt het namelijk wel belangrijk dat jij ook hebt genoten van jullie vrijpartij.

9. Hij vraagt zich af of hij niet te snel tot een hoogtepunt is gekomen

Ook hier kunnen mannen erg over twijfelen. Hij wil immers niet dat jij vindt dat het avontuurtje te lang duurde – of juist te kort.

10. Hij vraagt zich af wanneer jullie weer in bed kunnen duiken

Boys will be boys. Natuurlijk denkt hij, vlak nadat jullie klaar zijn, aan de volgende keer.

Lees ook: Third date rule: wanneer ga je voor het eerst naar bed met je date?