Naar bed gaan met je partner heeft een hoop voordelen voor je gezondheid en relatie. Zo kan het hebben van een vrijpartij ervoor zorgen dat je immuunsysteem verbeterd wordt. Wat wil je nog meer? Toch heeft het nog meer voordelen om samen met je partner het bed te delen. Zo zijn er voordelen van een vrijpartij op je huid. What!

De voordelen van een vrijpartij op je huid

Het hebben van een vrijpartij heeft dus voordelen op je huid, maar wanneer ervaar je dan iets van die voordelen? Als je de voordelen wilt ervaren is het niet per se nodig om een orgasme te hebben. Het geldt wel wanneer je een orgamse gaat rekken, dat je meer van het gelukshormoon en stifstofoxide aanmaakt. Deze stoffen zorgen voor de voordelen in je lichaam. Dit zorgt er ook weer voor dat je huid beter wordt.

Puistjes

Je herkent het wel. Je hebt een drukke periode en ervaart een hoop stress. Helaas is dit ook terug te zien op je huid. Je begint namelijk weer helemaal onder de puistjes te zitten. Misschien denk je er tijdens stress niet gelijk, aan maar dit is hét moment voor een vrijpartij! Een vrijpartij zorgt voor een goede balans in je hormoonhuishouding, wat weer voor een rustigere huid kan zorgen.

Weg met die rimpels!

Dit is misschien niet waar je aan denkt maar samen met je partner tussen de lakens kan je verouderingsproces verminderen. Het heeft namelijk invloed op de elasticiteit en stevigheid van je huid. Dit is zeker een van de voordelen van vrijen op je huid.

Na het hete moment

Het is dus echt waar! Nadat jij een heet moment met je partner hebt gehad krijg jij een bepaalde glow over je heen waardoor je er goed uit gaat zien. Je krijgt dan een gezonde gloed en heldere ogen. Dat wil iedereen toch?

Nap time!

Hoe lekker is het wel niet om na een vrijpartij lekker te gaan slapen. Een vrijpartij heeft achteraf namelijk een kalmerend effect op je lichaam. Het hebben van seks heeft dus een hoop voordelen. Wat houdt jou nu nog tegen om niet vanavond met je partner tussen de lakens te kruipen?

Lees ook: 5 verrassende gezondheidsvoordelen van een hoogtepunt