Het is vrijdagavond: tijd voor een borrel met je vrienden. Waar normaal onderwerpen als de juice van vorig weekend de revue passeren, vind je het nu wel eens tijd om je vrienden beter te leren kennen. Praatjes over Annefleur die te hard ging op Thuishaven en Esmee die stond te tongen in de club komen onderhand je strot uit.

Ask Your Friends

Goed nieuws: MARTINI komt met een spel waardoor je je vrienden pas écht goed leert kennen. Het Italiaanse vermoutmerk lanceert het spel ‘Ask Your Friends’ wat ze hebben ontwikkeld samen met psycholoog, (relatie)therapeut en schrijver Marcelino Lopez.

martini vragenspel

Het spel bestaat uit 50 vragen en dilemma’s en zorgen gegarandeerd voor leuke en onverwachte gesprekken tijdens het aperitief. Dat is nog eens iets anders dan het roddelen over de opgespoten lippen van Marie Claire.

Ask Your Friends is het the ultimate game voor wanneer je écht quality time wilt hebben met je vrienden. Het spel bevat 10 vragen in de categorie ‘hoe goed ken je mij’, tien open vragen in de categorie ‘onze vriendschap’ en 30 dilemma’s. Alle vragen zijn in een exclusief kaartspel gegoten die je kunt winnen op askyourfriends.martini.com, of online kunt spelen!

martini vragenspel

MARTINI Fiero

Een goed gesprek is pas een goed gesprek als er een drankje bij komt kijken. Daarom presenteren we MARTINI Fiero: een 100% natuurlijke en eigentijdse vermout met een mix van citrusvruchten, bitterzoete sinaasappel en een frisse witte wijn – die gemixt met tonic perfect tot zijn recht komt. Het enige wat je zelf toe hoeft te voegen zijn wat lekkere snacks, hippe beats en een fijn gezelschap. Enjoy!

martini fiero
Lees ook: Zo maak je heel eenvoudig thuis een espresso martini