Wanneer je verliefd bent, is natuurlijk alles leuk aan iemand. Uiteraard vinden mannen dan onze mooie ogen, prachtige lokken en lieve karakter leuk, maar eigenlijk ook de meest vreemde eigenschappen die we hebben. Het zal je verbazen waar mannen compleet voor vallen! Dit zijn vreemde eigenschappen die mannen leuk vinden aan een vrouw.

vreemde eigenschappen die mannen leuk vinden aan een vrouw
Bron: The Originals

Vreemde eigenschappen die mannen leuk vinden aan een vrouw

Natuurlijk hebben we allemaal totaal verschillende eigenschappen en zijn we nauwelijks met elkaar te vergelijken. Toch zijn er een aantal eigenschappen die we allemaal wel delen én die ook nog eens gewaardeerd worden door mannen. Wij zetten alle vreemde eigenschappen die mannen leuk vinden aan een vrouw voor jou op een rijtje.

1.  Je lijkt op zijn moeder

Een man heeft eigenlijk altijd wel een zwak voor iemand die op zijn moeder lijkt. Of het nou je oogkleur is óf je humor: een man vindt het stiekem heel fijn als het overeenkomt met zijn moeder.

2. Je wordt ouder

Voornamelijk wanneer we ouder worden, krijgen wij steeds meer onze twijfels. We zien hier en daar ineens een rimpeltje en stiekem hebben we al een paar grijze haren gespot. Mannen maken zich hier juist helemaal niet zo druk om. Voornamelijk wanneer ze van plan zijn om de rest van je leven te delen met jou, kunnen ze die tekenen van ouder worden juist wel waarderen.

3. Je hebt humor én bent een beetje onhandig

We delen allemaal het liefst ons leven met iemand waarmee je keihard kunt lachen. Juist daarom vindt een man het super fijn als jij goede humor hebt én een beetje onhandig bent. In dat laatste geval kan hij namelijk ook gewoon stiekem om jou lachen af en toe.

4. Je bent een natuurtalent met hakken

Kun jij op hakken lopen alsof het niets is? Dan zorg jij er zeker voor dat mannen je nakijken. Ze vinden dat namelijk ge-wel-dig. Het straalt een mate van zelfverzekerdheid uit, waarmee jij sowieso indruk maakt.

5. Je hebt een hoge stem

Niet alleen het uiterlijk en innerlijk zijn belangrijk dus. Je stem is minstens zo belangrijk, want een man moet hier toch de hele dag naar luisteren. Wat hij het liefst heeft? Een hoge stem!

Lees ook: Met deze eigenschappen maak jij indruk op een man