Iedereen heeft andere regels in een relatie. Niks mis mee, zolang het maar werkt voor jou. Maar nu viel ons toch wel wat héél bijzonders op. Deze getrouwde vrouw heeft de meest vreemde regels in haar huwelijk ooit.

Instagram: baimcpher
Instagram: baimcpher

Bailey en Zac McPherson

Het gaat hier om Bailey en Zac McPherson, die al drie jaar gelukkig getrouwd zijn. Samen hebben ze een dochtertje van één en hun geluk kan niet meer op. Volgens het stel is dat niet zomaar, maar hebben ze een gezonde relatie door de vele strenge regels die ze samen hebben opgesteld. Het koppel deelt open op TikTok over hun huwelijk en relatie en zijn zich er bewust van dat deze regels voor veel ophef zullen zorgen. De video heeft dan ook de titel: ‘Regels die ik en mijn man hebben voor ons huwelijk, die mensen boos maken.’

Regels

Maar om welke regels gaat het dan? Ten eerste mogen zowel Bailey als Zac geen vrienden van het tegenovergestelde geslacht hebben, zelfs niet op werk. Daarnaast mogen ze niet alleen zijn met het tegenovergestelde geslacht en niet appen naar het tegenovergestelde geslacht, zonder dat de ander het weet. Maar er is nog meer.. Zo mogen beide niet verlangen naar andere en moeten ze elkaar boven iedereen zetten, zélfs boven hun ouders. Whut?

@bmcpher Part 1? 🤣🤷‍♀️ #marriage #marriagerules #husbandandwife #christianmarriage #momsoftiktok ♬ BUNNY IS QUEEN – Bunny Barbie🐰

Reacties

Zoals je je misschien wel kan voorstellen zorgde de video’s voor een hoop reacties. Zo reageert iemand: “Dit klinkt een hoop als onzekerheid” en “Vertel me dat je je partner niet vertrouwt, zonder te vertellen dat je je partner niet vertrouwt.” Bailey kreeg zelfs zoveel haat dat ze de comments uit heeft geschakeld. Zelf vindt ze de regels totaal niet raar: “Het is niet dat ik mijn partner niet vertrouw, we respecteren alleen elkaars grenzen, en dat voelt voor beide goed. Ik heb geen behoefte aan de gezelschap van een andere man, en mijn man heeft geen behoefte aan gezelschap van een andere vrouw.”

Lees ook: Dit zijn de 13 tekenen van een gezonde relatie