Jaimie Vaes ging voor de nieuwste editie van de Playboy uit de kleren en schittert inmiddels op de cover van het blad dat nú in de winkels ligt. Maarre, wat vindt de kersverse vriend van Jaimie Vaes (yes, terug van weggeweest) daar eigenlijk van? In een interview met RTL Boulevard vertelt hij voor de camera wat hij van de beelden vindt. Spoiler alert: óók hij is positief verrast.

jaimie vaes vriend playboy 2
Bron: Open Kaart

Playboy-shoot

Gister werd de nieuwste editie van de Playboy naar buiten gebracht en zagen we de eerste sneak preview van deze speciale editie. Niemand minder dan Jaimie Vaes schittert op de cover én in het blad. Enne, dat is bijzonder, want voor het eerst in tien jaar zien we weer een bekende Nederlander op de cover shinen. Zelf liet ze weten het té gek te vinden: “Ik ben heel blij met het resultaat en ik ben er ook heel trots op.”

Vriend van Jaimie Vaes

Over de relatiestatus van Jaimie Vaes bestonden een tijdje lang twijfels. Het zou namelijk einde verhaal zijn voor de twee tortelduifjes, maar onlangs kwam er weer wat bewijs naar boven drijven dat de twee het toch weer zouden proberen. Nu blijkt dat ze inderdaad weer bij elkaar zijn. ‘Ja, we hebben even een break gehad en dat was goed om even afstand te hebben. Soms moet je even afstand creëren om even te kijken’, vertelt ze aan RTL Boulevard. Na de break kwamen de twee erachter toch niet zonder elkaar te kunnen. “Hij is al heel lang en vriend van mij, dus hij is er echt in alle tijden geweest. Minder leuke tijden en hele leuke tijden”, legt ze uit.

De lover van Jaimie Vaes, Afshin Momadi, was dus ook aanwezig bij de onthulling van de cover. Aan RTL Boulevard vertelt hij wat hij van de shoot vindt én hoe trots hij is op Jaimie: “Ik vind alles leuk aan Jaimie. Ze is een prachtige en getalenteerde vrouw. Ze heeft veel meegemaakt. Ik vind het een mooie prestatie dat ze nu op de cover van de Playboy staat. En ik ben heel heel heel trots op haar.” Zo cute!