Het is alweer een tijdje geleden dat het eerste seizoen van De Bachelorette op tv was. Zo probeerde ook Chester het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Helaas zagen we hem niet meer terug in de finale, maar nu toch goed nieuws; Chester heeft iemand anders voor zich gewonnen. Zo ziet de nieuwe vriendin van Chester uit De Bachelorette eruit.

de nieuwe vriendin van Chester uit De Bachelorette
Foto door Jean-Pierre Fourie

Heeft Chester uit De Bachelorette een nieuwe vriendin?

Het is Chester niet gelukt om Gaby Blaaser te veroveren in De Bachelorette, maar het is de deelnemer toch gelukt om te slagen in de liefde. Benieuwd wie dat is? Lees dan vooral verder!

De Bachelorette

De Haagse kapper deed mee aan het eerste seizoen van De Bachelorette, maar mocht helaas niet de finale halen. Toch horen we steeds meer goed nieuws van de deelnemers. Zo is Jethro al een tijd samen met zijn vriendin Kelly, met wie hij zelfs een kindje heeft. Maar naast Jethro is het nu ook Chester gelukt.

Chester zijn nieuwe vriendin

Op Instagram deelt Chester een foto met zijn nieuwe vriendin Denise. Het is overduidelijk dat hij een type heeft; namelijk blondines! Hieronder zie je de Instagram foto die Chester heeft gedeeld. Onder de lieve vakantiefoto schrijft hij ‘Barcelona ’22🥰’.

Chester is niet de enigste die de foto deelt, ook Denise poste de foto’s op haar Instagram. Helaas weten we niet hoe lang de twee precies samen zijn of hoe ze elkaar hebben leren kennen. Wij wensen de twee heel veel plezier en geluk met elkaar!

Lees ook: Hoe gaat het nu met: de deelneemsters van de bachelor met Tony Junior