Het gezin van Marco en Leontine Borsato bestaat uit drie kinderen: Luca Borsato, Senna Borsato en Jada Borsato. Afgelopen week is bekend geworden dat het gezin is uitgebreid, Luca heeft een nieuwe vriendin!

Luca Borsato is de oudste zoon van Marco en Leontine. Het is zeker te merken dat hij een zoon is van de twee, hij leidt namelijk net als zijn ouders, een druk bestaan. Toen het nog kon, hielp Luca regelmatig achter de schermen bij optredens van zijn vader, zoals Vriend van Amsterdam Live 2019.

Muziek zit overduidelijk in de genen van de Borsato’s. Naast dat Luca achter de schermen bezig is met de shows van zijn vader, is hij zelf ook schrijver en zanger. De vrije uurtjes die hij dan nog over heeft, spendeert hij in de sportschool, op het voetbalveld en acteren staat ook nog op de lijst van hobby’s.

vriendin-luca-borsato

Voorgaande relatie

Je zal denken dat Luca geen tijd heeft voor een relatie, maar niks blijft minder waar… Eerder had hij al een langdurige relatie met Victoria Hensen, hier is hij wel een aantal jaar mee samen geweest. Waarom de relatie uiteindelijk is beëindigd tussen de twee, is niet duidelijk.

Temptation Island-ster

Een aantal maanden geleden vertelde Temptation Island-ster Daisy Piras in Temptation Love Therapy aan Gwen van Poorten, dat ze een tijdje met Luca heeft gedate. Het is toen nooit ‘officieel’ geworden, wel heeft ze toen haar potentiële schoonvader Marco ontmoet. Een relatie is het toen niet geworden, maar Daisy vertelde dat ze nog altijd contact had met Luca.

Maar nu is het dan toch echt raak. De vonk is definitief overgeslagen tussen de twee. Dit bevestigd Daisy aan entertainmentsite LoveReality. Ze kunnen nu eindelijk zeggen dat er wel degelijk sprake is van een ‘officiële’ relatie is tussen de twee. Daarmee is de Borsato-familie een lid rijker. We wensen Luca en zijn nieuwe vlam veel geluk toe!

vriendin-luca-borsato

Lees ook: Maak kennis met Sophia Mason, de vriendin van zanger Rolf Sanchez