Het is natuurlijk heerlijk om lekker met je vriendinnen op vakantie te gaan en eindeloze mooie herinneringen te maken. Vooral wanneer iedereen drukke levens heeft en niet de hele tijd meer tijd voor elkaar heeft, dan is het extra bijzonder om weer met elkaar op vakantie te zijn. Het is natuurlijk wel het leukst om van de grappigste herinneringen vast te leggen om er nog jaren van te kunnen genieten. Ben je benieuwd hoe je op de beste manier je herinneringen vast kan leggen? Lees dan snel verder.

bron: pinterest
bron: Pinterest

Momenten kiezen

Tegenwoordig zit iedereen de hele tijd op zijn telefoon en wordt alles op sociale media gedeeld. Dat is natuurlijk ook super leuk omdat dit ook als een soort online platform met allerlei herinneringen functioneert.

Het is natuurlijk wel jammer als iedereen alleen maar bezig is met het maken van de perfecte foto voor de Instagram. Om deze reden is het slim om met z’n alle momentjes uit te zoeken wanneer je even foto’s maakt zodat je veel foto’s hebt en hier daarna nog lang van kan genieten. Het is namelijk vervelend als iedereen namelijk bezig is met zijn of haar telefoon en niet met de groep.

Alle herinneringen bij elkaar

Wanneer je dan terug bent en iedereen weer bezig is met zijn dagelijkse bezigheden is het natuurlijk heel erg leuk om af en toe nog herinnerd te worden aan deze leuke vakantie. Vaak is het zo dat iedereen op zijn eigen telefoon foto’s maakt en dan heb je niet alle foto’s. Natuurlijk kan je deze dan naar elkaar sturen, maar op je telefoon is het toch lastig zoeken naar al je foto’s. Om deze reden is het leuk om een fotoboek te maken met alle foto’s van iedereen bij elkaar gebundeld. Zo kan je in de toekomst ook elke keer weer herinnerd worden aan de fijne vakantie.

Herbeleven

Het allerleukste is natuurlijk om met je vriendinnen je vakantie weer her te beleven. Dit kan je natuurlijk doen door weer met elkaar op vakantie te gaan, maar helaas is dit niet altijd even makkelijk. Daarom kan het leuk zijn om een avond te organiseren in het thema van de vakantie, zoals bijvoorbeeld Spanje. Dan kan je ook met elkaar het fotoboek door kijken en bij elke bladzijde de leuke verhalen die daarbij horen bespreken. Waarschijnlijk kom je dan op verhalen die je zelf alweer vergeten was. Ook kan je als pronkstuk van de avond van te voren een canvas foto van jullie favoriete vakantiefoto laten maken en deze samen aan de muur hangen. Hoe leuk is dat?

Lees ook: Deze ‘geheime’ Griekse eilanden zijn perfect voor een girlstrip