She is a rising star, Eloise van Oranje (nichtje van Amalia, Alexia en Ariane) doet het de afgelopen tijd erg goed in celebrity Nederland. Naast een flink groeiend aantal volgers op Social Media, mag ze binnenkort ook schrijfster in haar Instagram-biografie zetten. De 18-jarige heeft namelijk haar eerste boekendeal gesloten.

eloise

Writing a book

Eloise heeft getekend bij CLF MEDIA, de uitgeeftak van de vrouwen achter Chickslovefood, Elise Gruppen-Schouwerwou en Nina de Bruijn. “We zijn er ontzettend trots op dat Eloise ons heeft uitgekozen om haar stem te laten klinken. Dankzij Eloise kunnen we een doelgroep van jonge mensen bereiken die vol met vragen in het leven zijn.”

‘Ik ben zo blij!’ deelt ook de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien met haar fans op Stories. ‘Ik kan eindelijk zeggen dat ik een boek ga schrijven!’

Natuurlijk hoeven haar 229k volgers niets van het proces te missen, volgens de Instagram-ster gaat ze hen er zelfs bij betrekken. “Het is fijn dat Eloise al een mooie online achterban heeft opgebouwd, want wij weten als geen ander hoe je de online moter offline kunt inzetten”, klinkt het in het persbericht.

Het boek, waarin Eloise tips geeft over eten, kleding en sieraden, zal naar verwachting begin juni uitkomen. Volgens de uitgeverij zal Eloise zich in haar boek richten op ‘jonge mensen die net als haar het leven aan het ontdekken zijn’.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CLF Media (@clf.media)

 Benieuwd naar de schattige puppy van Friends-acteur Matthew Perry? Klik dan hier!