Wij houden ervan om ‘on top’ te zitten: het geeft ons de volledige controle en we kunnen zelf de leiding nemen. Sneller? Langzamer? Beetje naar achter leunen? (Lees: heel erg naar achter leunen). Toch kan het bovenop je partner zitten wat spannend zijn en je zelfs onzeker maken. Je bent nu namelijk wel heel erg out there en kunt je niet meer verschuilen onder een laag dekens. Dit zijn dingen die iedere vrouw denkt wanneer ze on top zit.

Daar gaan we, cowgirl!

  1. Ein-de-lijk is het mijn beurt: go get em sis.
  2. Is dit ritme oke? Ga ik niet te sloom? Te snel? Waarom zegt hij niets? Doe ik hem niet pijn door hem te gebruiken als een skippybal?
  3. Oh no, ik hoop dat hij zijn ogen sluit want ik heb 4 onderkinnen vanuit deze hoek. Niet zo charmant!
  4. Of anders mijn buik wel. Ik tel 1, 2, 3, 4, ik ben de tel kwijt – vetrolletjes! Gelukkig train ik nu wel gelijk mijn buikspieren.
  5. Moet ik mijn beha aandoen? Mijn titties vliegen wel héél erg op en neer. Chill – het zijn maar borsten. Misschien kan hij zijn handen gebruiken als beha. Win win!
  6. Phoef, dit is een hele workout! Ik kan mijn zumba lesje morgen wel afzeggen.
  7. Seesh, wat is zijn gezicht sexy uit deze hoek. En wat is het INTENS om oogcontact te maken.
  8. Dit. Is. Zo. Vermoeiend. Kunnen we alsjeblieft teruggaan naar missionaris? Ik ben klaar – mag ik de waterfles en een zweetbandje?

Lees ook: Moeite met klaarkomen? Dit standje werkt het best voor vrouwen