Als je relatie uit is kan het zijn dat je de behoefte voelt om je ex jaloers te maken. Je kunt dit doen door een knappe selfie op Instagram te plaatsen, maar TikTokker Jacqueline ging een stapje verder. Jacqueline organiseerde een neppe bruilogt om naar ex jaloers te maken. Spoiler alert: het werkte niet.

@dieschaklinWorst part is he watched my story and still didn’t reach out 🥴🥴🥴 ##fyp ##sundayroutine##styleinspo ##dayinmylife ##foryou ##godblessme ##godhelpme♬ Insane – Summer Walker

Jacqueline organiseert neppe bruiloft

De Duitse Jacqueline wilde dolgraag dat haar ex weer contact met haar zou opnemen, dus kwam ze met een idee. Ze organiseerde een complete bruiloft mét fotoshoot en een man die haar bruidegom speelde. Jacqueline plaatste het resultaat van de bruiloftshoot op TikTok en de video kreeg ruim 3 miljoen views. En, mind you, ze ging heel ver. Ze droeg een bruidsjurk, deed haar haren, make-up, regelde een locatie, taart, boeket, ambtenaar, piano en zelfs een paard.

Helaas leverde dit niet het gewenste resultaat op. Haar ex heeft zelfs haar Instagram stories niet gezien en dus ook niet gereageerd. Een beetje pijnlijk..

Vragen van de kijkers

Natuurlijk wekte dit bizarre tafereel heel wat vragen op bij de kijkers van de TikTok-video. Wie was de bruidegom en waar haal je zo iemand vandaan? Asking for a friend. Zelf reageert Jacqueline hier niet op. Ze had het hoogstwaarschijnlijk te druk met het dealen met liefdesverdriet.

@dieschaklinReply to @fashiongirl42069♬ I am a Socialist – Brandons.Sounds

Anderen volgen Jacqueline’s voorbeeld

Blijkbaar is dit dus een ding. In de comments lazen we namelijk dat er meerdere mensen zijn die dit gedaan hebben, of mensen kennen die dit wel eens gedaan hebben. “Ik heb dit gedaan en hij heeft daadwerkelijk contact opgenomen en ‘de bruiloft gestopt’ om me ten huwelijk te vragen.” Dit zegt iemand in de comments onder de video. Iemand anders zegt: “M’n schoonzus vertelde me dat haar ex met wie ze al jaren niet had gesproken, haar vertelde spijt te hebben toen ze haar trouwfoto’s postte.” Dus, een neppe bruiloft organiseren is helemaal in. Mocht je de aandacht van je ex willen trekken, dan is dit de way to go.

Lees ook: Emma is klaar met mannen en gaat nu trouwen met een boom!