Een vrouw bleef in shock achter nadat ze een microblading-behandeling is ondergaan. Ze liet haar wenkbrauwen semi-permanent tatoeĆ«ren maar dit ging volledig mis. Uiteindelijk betaalde ze $340 voor dit grapje. Autch…

microblading crystal weinstock

Microblading is een techniek waarbij er met een heel dun naaldje en met de hand pigment wordt ingebracht in de huid. Dit is anders dan een tattoo, want dit gebeurt met een machine. Met de hand worden er als het ware ‘3D-haartjes’ gemaakt waardoor de wenkbrauw voller lijkt. Het resultaat hoort subtiel en natuurlijk te zijn.

Microblading behandeling gaat fout

Bij Crystal Weinstock uit Houston was dit laatste echter niet het geval. Ze ging voor een microblading behandeling maar deze ging totaal fout. Omdat Crystal een drukke moeder is, was het voor haar belangrijk om zo min mogelijk tijd aan haar uiterlijk kwijt te zijn. Dit is waarom ze dacht dat microblading ideaal zou zijn. Uiteindelijk bleek het een nachtmerrie te zijn. Haar wenkbrauwen eindigden halverwege haar voorhoofd, terwijl de ‘make-up artist’ zei dat ze wist wat ze aan het doen was. Aan het einde van de sessie zei de artist dan ook dat Crystal niet moest schrikken, omdat ze een ‘remover’ zou bestellen om het te verwijderen.

microblading
Foto: Caters

Toen Crystal na de behandeling in de spiegel keek kon ze haar ogen niet geloven. Het was verschrikkelijk. De make-up artist vertelde haar nog dat het beter zou zijn wanneer de zwelling minder zou worden, wat niet het geval bleek te zijn. Dit was dan ook het moment dat Crystal begon te flippen. Hierna besloot ze om haar nieuwe wenkbrauwen te laten verwijderen door middel van een laser behandeling. Maar het kon nog wel eens een jaar duren voordat de wenkbrauwen er beter uit gingen zien. Crystal deelt nu haar verhaal in de hoop dat anderen niet dezelfde fout maken. Ze laat zien hoe belangrijk het wel niet is om goed research te doen bij wie je je laat behandelen.

Lees ook: Alles wat je wil weten voor je lipfillers neemt: soorten, risico’s en meer