Over het algemeen zien we in de afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch maar weinig liefde opbloeien. Deelnemers komen naar de villa voor lust óf voor drama. Toch bloeit er heel af en toe iets op tussen de realitysterren – en dat lijkt ook nu het geval. Deze twee ladies hebben volgens geruchten namelijk een relatie met elkaar.

Lakeisha en Taker

In de nieuwste aflevering van EOTB is te zien hoe Lakeisha met – ja echt – gouden vleugels het strand op komt lopen. Deze dame deed eerder ook al mee aan het zesde seizoen van EOTB, toen kwam er een vrouwelijke ex voor haar naar de villa. En ook in het huidige seizoen schuift Lakeisha het feit dat ze biseksueel is niet onder stoelen of banken als ze de eerste avond gelijk met mannen én vrouwen zoent.

Van Taier wisten we nog niet dat ze ook op vrouwen viel, maar ook zij heeft uitgebreid gezoend met Ayleen en Lakeisha tijdens de opnames van het realityprogramma. Kortom: er werd flink gezoend in deze aflevering.

Foutje op Instagram

Nu de opnames afgerond zijn houdt Juice Channel de kandidaten van EOTB nauwlettend in de gaten. Met succes, want via Instagram kwam het juiceaccount er namelijk achter dat Lakeisha en Taier misschien wel aan het daten zijn. De twee dames hebben zelf nog niet bekend gemaakt dat ze samen zijn, maar door een foutje op Instagram lijkt dit wel het geval.

Bandjes van het hotel

Op Instagram heeft Lakeisha eerder een foto geplaatst van haar en Taier, met de locatie Gran Canaria. Hierbij leek het alsof de foto is gemaakt tijdens de opnames van EOTB. Maarre, onlangs heeft Lakeisha een nieuwe foto geplaatst waar ze dezelfde bikini draagt én hetzelfde hotelbandje om haar pols heeft. Bij deze foto zien we echter niet Gran Canaria, maar Turkije als locatie boven de foto staan. En daaruit kunnen we dus opmaken: deze foto’s zijn genomen tijdens hun vakantie in Turkije.

Snap je het nog? Bekijk hier de Instagram Stories van Juice Channel:

Bron: @cococharel

Bron: @juicechannel__