Ik zet m’n zonnebril op en roer door m’n latte. Heerlijk. Op het terras zitten met een verse koffie en een zonnetje is echt zo’n geluksmoment. Heerlijk mensen kijken, om me heen kijken en observeren wat er vandaag allemaal langskomt. Je ziet de gekste dingen. As usual. En natuurlijk zeker hier in Amsterdam. Een meisje in een hippe spijkerbroek met een net zo hip jasje loopt langs. Ze heeft een Gucci tasje soepel aan haar arm bungelen en heeft een coffee-to-go-cup in haar anderen hand. Ik kijk wat op mijn telefoon als afleiding, en kijk weer op als ze een stukje verder is gelopen. Bizar hoe sommige vrouwen er zo onwijs goed uit kunnen zien, met toch zo weinig.

legging-vrouwen-femfem

Roze string

Een ander meisje loopt langs. Met een tof petje op d’r hoofd begint het allemaal goed. Ze heeft haar haar in een coupe gedraaid waar Bea nog jaloers op is en draagt een groot wit shirt wat helemaal matcht bij haar Urban-look. Ik neem een grote slok van m’n koffie en volg de rest van haar lichaam met mijn ogen vanachter de donkere glazen van mijn zonnebril. Van schrik zet ik mijn koffie terug en verslik ik mij bijna in m’n latte. Een zwarte legging zit strak om haar benen. Het witte shirt valt net op haar billen, waardoor de aandacht nog extra op deze twee rondingen wordt gevestigd. Door de zwarte stof is haar roze stringetje zichtbaar. De naad glijdt precies tussen haar billen waardoor ze per bil in het zwarte tofje gedrukt lijken te zijn. Ik kijk weg en voel dat m’n wangen kleuren. Een legging als broek. Ik kijk rond op het terras. Iedereen kijkt naar het meisje met de legging. Iedereen geniet van de roze string onder het zwart doorschijnende stofje. Iedereen. Iedereen. Dat dus…

Meer ‘dat dus?’ Hier dus.